Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 22 Sadece Tek Bir Bilgisayara Yüklenebilecek! (GÜNCELLEME)

FIFA 22'nin Steam sayfasından, oyuncuların serinin son oyununu birden fazla bilgisayara yükleyemeyeceğini öğrendik. Bu, birkaç gün içinde oyunun hayranlarına bir başka büyük darbe oldu.

Güncelleme: FIFA 22’nin Steam’deki sekmesinde görünen aktivasyon limiti bilgisinin yanlış olduğu ortaya çıktı. EA Sports’un resmi pozisyonuna göre, PC’de oyun için böyle bir sınırlama olmayacak:

EA: “Oyunun Steam’de PC’de etkinleştirilme sayısında bir sınırlama olmadığını onaylayabiliriz. Bu bilgi yanlıştı ve sınır göstergesi artık kaldırıldı. Hata için özür dileriz ve topluluğumuza hatayı fark ettiğimiz için teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.

Orijinal Metin

PC oyuncuları FIFA 22‘yi birden fazla PC’ye yükleyemeyecek. Oyunun Steam kartı, oyunun bir aktivasyon limitine sahip olacağını ortaya koydu.

FIFA oyuncuları, serinin PC’deki son bölümünün PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’de olduğu gibi gerçek bir yeni nesil sürüm olmayacağı haberinden rahatsız olmuştu. Bunun yerine, PC sürümü daha çok PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri gibi olacak ve bu kesinlikle büyük bir hayal kırıklığı. Ayrıca yeni nesil konsol güncellemesinin kendisi de ücretsiz olmayacak.

Görünüşe göre, kötü haberler burada son bulmadı. FIFA 22’nin PC’ye kurulumu yalnızca tek bir bilgisayarda mümkün olacak. Yani oyunu satın alan herkes yalnızca seçilen bir cihazda oynayabilecek.

FIFA 22

FIFA 22 Aktivasyon Sınırı Resmi Olarak Doğrulandı

Altchar editörleri konuyla ilgili ayrıntılar için Electronic Arts desteğiyle iletişime geçti ancak kayda değer bir bilgi alamadı. Sadece bir EA temsilcisi FIFA 22‘nin Steam’deki açıklamasına atıfta bulunarak oyunun bir etkinleştirme sınırı olacağını doğruladı.

Bu duruma sinirlenen oyuncular, forumları olumsuz yorumlarla doldurmaya başladı bile. Pek çok insan, FIFA’nın yeni bir kopyasını satın almak zorunda kalacakları bir duruma karşı oldukça kızgın.

Bu, oyunun hayranlarına bir başka büyük darbe. Önceki oyunların böyle bir kısıtlaması olmadığı göz önüne alındığında, bu karar oyuncular tarafından çokça eleştirildi. FIFA 21’in PC sürümünü istediğiniz kadar bilgisayara yükleyebilirsiniz.

Bakalım Electronic Arts oyunculardan gelen tepkilerden sonra FIFA 22’nin bilgisayar sürümden bu özelliği kaldıracak mı yoksa gerçekten oyunu tek bir bilgisayara yüklemek zorunda mı kalacağız?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.