Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 22’nin İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

HyperMotion teknolojisi heyecan verici duruyor.

EA Sports, FIFA 22 için geliştiricilerin futbol oyununun HyperMotion teknolojisi, taktik yapay zekası, elden geçirilmiş kaleci sistemi ve oyuncu geri bildirimlerinin yeni oyunu nasıl bilgilendirdiği hakkında uzun uzun konuştuğu ayrıntılı bir video yayınladı.

HyperMotion sistemi, futbolcuların sahadaki karakterlerinin gerçekliğini iyileştirmeye yardımcı olmak için ileriye doğru atılmış büyük bir adım gibi görünüyor. Geçmişte EA, hareketlerini kaydetmek için bir ses sahnesinde koşuşturan sadece küçük bir avuç oyuncu getirirdi.

FIFA 22 PC surumu

Ancak FIFA 22 ve HyperMotion sistemi ile EA, gerçek bir sahada gerçek bir oyun oynayan gerçek oyunculardan veri toplamak için tam vücut takımları giyen oyuncularla 11’e 11 takımlar kaydetti. Bu veriler daha sonra, daha gerçekçi ve gerçekçi görünen gerçek zamanlı animasyonlar oluşturmak için 8,7 milyon kare veri içeren EA’nın kendi özel makine öğrenim sistemine yüklendi.

FIFA 22 | Official Gameplay Reveal | EA Play Spotlight

Öte yandan Eurogamer’a göre, Arsenal ve İngiltere’den eski profesyonel oyuncu Alex Scott’ın tüm FIFA serisinde yayınlanan ilk kadın ses olacağı doğrulandı.

FIFA 22 Eylül’de çıkıyor ama piyasadaki tek profesyonel futbol oyunu olmayacak. Konami, zamanla yayınlanan yeni içerik ve güncellemelerle oynaması ücretsiz bir deneyime geçtiği için bundan böyle eFootball olarak bilinecek olan PES serisi için büyük bir marka değişikliği yaptığını duyurdu.

Bakalım FIFA bu radikal hamle karşısında oyuncu sayısını koruyabilecek mi?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.