Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 20’nin En İyi 10 Oyuncusu!

FIFA 20'nin en iyi oyuncusu Lionel Messi oldu.

FIFA serinin 20’nci oyunu olarak 24 Eylül’de lansmana çıkacak olan FIFA 20 merakla bekleniyor. Konsol ve bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncu tarafından beklenen oyunun en iyi 10 oyuncusu belli oldu.

FIFA 20’nin En İyi 10 Oyuncusu 2

Bu yıl birbirinden farklı oyun modları ile karşımıza çıkacak olan FIFA 20 özellikle sokak futbolu modu ile bizlere şehrin ara sokaklarında benzersiz maçlara katılma fırsatı verecek. Günümüzün en gerçekçi futbol deneyimlerinden bir tanesini sunacak olan oyun bünyesinde yer vereceği en iyi 10 oyuncusunun isimlerini de paylaştı.

Eurogamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre FIFA 20’nin en iyi oyuncusu Barcelona’lı yıldız Lionel Messi’ymiş. 94 puanla oyunun en iyi oyuncusu olarak zirvede yer alan Lionel Messi’yi 93 puanla Juventus’un yıldızı Cristiano Ronaldo takip ediyor. Bilindiği üzere bu yıl FIFA 20’nin kapağında Cristiano Ronaldo yer almıyor.

Listenin üçüncü sırasında ise PSG’den Neymar yer alıyor. Son yıllarda inanılmaz bir çıkış yapan ve kendini geliştirmeye devam eden Eden Hazard’da listenin dördüncü sırasında kendine yer buldu.

FIFA 20’nin En İyi 10 Oyuncusu

1 – Messi

2 – Ronaldo

3 – Neymar

4 – Hazard

5 – De Bruyne

6 – Oblak

7 – van Dijk

8 – Salah

9 – Modric

10 – ter Stegen

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.