Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 19’da Çapraz Platform Desteği Mi Olacak?

FIFA 19'da çapraz platform desteği olabilir.

Futbol severlerin gönlünde adeta taht kuran FIFA, 2017 yılında yayınlanması ile birlikte oldukça yüksek satışlara imza atmayı başardı.

FIFA 19’da Çarpraz Platform Desteği Mi Olacak 2

29 Eylül’de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformuna çıkış yapcak olan FIFA 19, beraberinde birçk yeniliği de oyunculara sunacak. Konami’nin UEFA ile yollarını ayırması ile lisans hakkını kaybeden PES, bünyesine yeni ligler ekleyerek lisans sayısını da artırmaya çalışıyor. PES’in bu durumunu avantaja dönüştürmek isteyen FIFA ise UEFA ile olan anlaşmasına bağlı kalarak oyun içerisinde yer vermeye devam edecek.

Geçtiğimiz yıl tamamen Türkçe dil seçeneği ile karşımıza çıkan yapım, Süper Lig’e ve Mill takımımıza da yer vermişti. 2019 sürümünde de yine A Milli takımımıza ve Süper Lig’e yer verecek olan FIFA 19, futbol severler tarafından sabırsızlıkla beklenmeye devam ediyor. Şu sıralar oyunlarda popüler olan çapraz platform desteği, FIFA 19’da da söz konusu gibi görünüyor. FIFA 19’un geliştiricileri oyun içerisinde çapraz platform desteğinin olmasının muhteşem bir fikir olacağı görüşündeler. Hatta bu konuyla ilgili çalışmalarda yapıldığı iddia ediliyor. Oyunun çıkışına sayılı günler kala bu durum biraz daha netleşecek.

FIFA 19, 29 Eylül’de PC, PS4, Xbox One ve Switch platformu için yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.