Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 19 Yine İngiltere Satış Listelerinde Lider!

FIFA 19 satış listelerindeki liderliğini sürdürüyor.

Her hafta düzenli olarak yayınlanan İngiltere satış listeleri birbirinden kaliteli oyunların satış rekabetlerine ışık tutmaya devam ediyor.

FIFA 19 Yine İngiltere Satış Listelerinde Lide2

Son haftalarda İngiltere’de satış rakamlarını artıran FIFA 19 özellikle konsol platformunda deli gibi satmaya devam ediyor. Futbol severler tarafından geçtiğimiz yıl oldukça beklenen yapım yayınlanması ile ülkemiz oyuncuları tarafından da ilgiyle karşılandı. İngiltere’de geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları arasında ilk sıraya yerleşen yapım, son haftalarda Red Dead Redemption 2 ile kıyasıya rekabet içerisinde yer alıyor. Yayınlanan en çok satanlar listesinde üçüncü sırada da ünlü bir isim yer alıyor.

Hayatta kalma modu ile oyuncuların beğenisini kazanan Call of Duty: Black Ops 4 ilk üç sıradan hiç düşmedi. Başarılı oyun hem konsollarda hem de bilgisayarlarda yapmış olduğu satışlar sonrasında İngiltere listesinde üçüncü sırada yer aldı. Nintendo Switch platformu için geliştirilen ve yayınlanan Super Smash Bros. Ultime’de geçtiğimiz haftalarda 1 milyon satış rakamını devirdiğini duyurmuştu. Switch platformunda bu rakamı deviren yapım, İngiltere satış listesinde dördüncü sırayı kaptı.

2018 yılının iddialı oyunlarından birisi olan Battlefield 5 beklenen satış rakamlarına ulaşamasada listede beşinci sırada yer aldı.

İngiltere Satış Listesi

1 – FIFA 19

2 – Red Dead Redemption 2

3 – Call of Duty: Black Ops 4

4 – Super Smash Bros. Ultimate

5 – Battlefield 5

6 – Forza Horizon 4

7 – Mario Kart 8 Deluxe

8 – Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

9 – Spyro Reignited Trilogy

10 – Assassin’s Creed Odyssey

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.