Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 18’in Nintendo Switch Satışları Dibe Vurdu!

Aylardır beklenen futbol oyunu FIFA 18, 29 Eylül'de çıkış yaptı. Konsol ve PC platformunda başarılı bir şekilde ilerleyen FIFA 18, Nintendo Switch cephesinde hüsrana uğramış durumda.

Uzun bir süredir heyecanla beklenen FIFA 18, 29 Eylül’de PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yaptı. Çıkışının ardından kısa bir sürede Destiny 2’yi tahtından eden FIFA 18 hakkında olumsuz bilgiler gelmeye başladı.

FIFA 18in Nintendo Switch Satışları Dibe Vurdu 3

Video oyun dünyasının en çok satan oyunları arasına kısa bir sürede adını yazdıran FIFA 18, konsol ve PC platformlarında ilgiyle oynanırken Nintendo Switch platformunda ise yetersiz kaldı. Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberde Birleşik Krallık’a ait satış rakamlarına göre FIFA 18 %97 oranında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda ilgi görmüştü.

Ancak PlayStation 3 ve Xbox One platformunda ise %2’lik bir ilgi gören FIFA 18, beklenen satış rakamlarına ulaşamadı. Bu haberin üstüne Nintendo Switch platformunda da beklenen ilgiyi göremeyen FIFA 18 adeta allak bullak oldu.

FIFA 18in Nintendo Switch Satışları Dibe Vurdu 2

Milyonlarca oyun severin ücretsiz açık beta sürümü ile deneme fırsatı bulduğu FIFA 18, oyun severlerden tam puan almıştı. PC ve konsol oyuncuları tarafından uzun bir süredir beklenen FIFA 18, Nintendo Switch akıbeti konusunda kötüye gittiği söylenebilir.

EA Sports bu konuda nasıl bir yol izleyecek bilmiyoruz ama böyle giderse Nintendo Switch tehlikeye girebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.