Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 18’in En Hızlı 5 Oyuncusu!

FIFA 18'in en hızlı oyuncusu kim ? Messi mi ? Yoksa Ronaldo mu?

29 Eylül Cuma günü PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak olan FIFA 18, merakla beklenmeye devam ediyor. Beta sürümü ile geçtiğimiz haftalarda karşımıza çıkan FIFA 18 sınırlı bir içerik ile oynama imkanı sunmuştu.

FIFA 18’in En Hızlı 5 Oyuncusu 1

29 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan FIFA 18, Türkçe olarak karşımıza çıkacak. FIFA 18 içerisinde Türk takımlarının ve Türk Milli takımının olması bizleri oldukça mutlu etmişti. Ancak beta sürümünde ki sınırlı içerik bizleri pek memnun etmemişti. FIFA 18’in çıkışına sayılı günler kala bilgiler artmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda sizlere FIFA 18’in en iyi Türk oyuncularının listesini paylaşmıştık. Bugün ki haberimizde ise sizlere FIFA 18’in en hızlı 5 oyuncusunun ismini vereceğiz.

Hepimizin bildiği gibi FIFA 18’in en gözde oyuncusu geçen yıl ki gibi Cristiano Ronaldo olmuştu. Hal böyle olunca Messi, Ronaldo ve Neymar üçlüsünden hangisinin ön plana çıktığı düşünülmüştü. Öncelikle şunu belirtelim. EA Sports, Ronaldo’yu gözde oyuncu ilan edip, Messi’yi ön plana çıkaracak değil ya. Hatta buna örnek verecek olursak, 4 gün önce Youtube’da yapılan karşılaştırmayı verebiliriz. Neymar, Messi ve Ronaldo hız testine tabi tutulmuş ve Ronaldo birinci olmuştu. Tabi ki buna şaşırmadık. En gözde oyuncunun 3. Olması ilginç olurdu.

FIFA 18’in En Hızlı 5 Oyuncusu 2

FIFA 18’in en gözde oyuncusu belli. Peki en hızlı 5 oyuncusu kim?

İşte FIFA 18’in en hızlı 5 oyuncusu:

1 – Pierre Emerick Aubameyang- Borussia Dortmund

2 – Jonathan Biabiany- Sparta Prague

3 – Hector Bellerin- Arsenal

4 – Mathis Bolly- Greuther Fürth

5 – Ernest Asante- FC Nordsjaelland

Dilerseniz aşağıdan Ronaldo, Messi ve Neymar’ın hız testini izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=4oFB4LHUHTg&feature=youtu.be

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.