Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 18’den İlk Bilgiler Geldi

FIFA 18 hakkında bilgiler gelmeye başladı. EA Games'in CEO'su tarafından bazı açıklamalar yapıldı

Bildiğiniz gibi her sene yeni bir FIFA ve PES oyunu beklemeye çok alıştık. Haliyle, bu sene de özellikle FIFA 18 açısından beklentilerimizi çok yüksek tutuyoruz. Her sene olduğu gibi, Eylül – Ekim zamanlarında satışa sunulacak olan FIFA 18 için yeni bilgiler mevcut.
EA Games’in CEO’su Andrew Wilson’un yaptığı açıklamaya göre, FIFA 18’e “The Journey” isimli  kariyer modu gelecek. Tahminimize göre, bir oyuncunun baştan sona hikayesine yönelecek olan kariyer modu hakkında çok fazla bilgi sahibi değiliz.
Journey modu FIFA 17 ile hayatımıza girdi. Açıkçası hepimizin çok sevdiği bir mod oldu. FIFA 18’de ikinci sezon olarak karşımıza çıkacak The Journey modu bu sefer birçok yeni karakterle gelecek.
Her sene üzerine katarak ilerleyen EA Sports ve FIFA serisi PES’i iyice geride bırakmış gözüküyor. Özellikle DICE’ın muhteşem oyun motoru Frostbite 3’ü arkasına alarak geliştirilen FIFA 17 ile birlikte fizik ve grafik açısından büyük bir sıçrayış yapan EA Sports, oyuncularını memnun etmeye devam ediyor.
20160817 The18 Photo FIFA 17 Gameplay Trailer
EA Games’in CEO’su Andrew Wilson’ın bu konuların dışında yaptığı açıklama şu şekilde;
“Vancouver’daki geliştirme ekibimiz, Ultimate Team’in de içinde yer aldığı, oyuncular için yenilikçi bir oyun sunmak için çalışıyorlar. Ekibimiz, şu ana kadar yapılmış en iyi deneyim için The Journey modunu sundu. The Journey modunu 10 milyondan fazla kişi oynamış ve Ultimate Team oyuncu sayısı her geçen sene %10 artış gösteriyor.”
Yakın bir zamanda konu ile ilgili yeni FIFA içerikleri çıkacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.