Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 18 Güncellendi!

2017 yılına damga vuran FIFA 18, yeni bir güncelleme daha aldı. Oldukça basit bir güncelleme ile oyun içerisinde ki çeşitli hatalar giderildi.

Futbol denince akıllara ilk gelen isimler arasında yer alan FIFA serisi, yıllardır bilgisayar ve konsol platformlarında karşımıza çıkıyor. Bu yılda oldukça başarılı bir çıkış yapan FIFA 18, satış rakamlarını adeta salladı.

FIFA 18 Güncellendi 2

Electronic Arts tarafında hem geliştirilen hem de yayınlanan FIFA 18 oldukça kaliteli bir yapıya sahip. Electronic Arts’ın Türkiye Futbol Fedarasyonu ile yaptığı anlaşma sonucunda Türk Milli takımını ve Super Lig’i 3 yıl boyunca lisanslı olarak FIFA serisinde yer verecek.  Yani FIFA 19 ve FIFA 20’de de Türk Milli takımımız ve Super Lig takımları bulunacak. Oldukça gerçekçi bir oyun mekanikleri ile karşımıza çıkan FIFA 18, rakibi PES 2018’i de geride bırakmayı başardı.

29 Eylül’de çıkış yapan FIFA 18, birçok basit güncellemenin sahibi oldu. Oyun için son yayınlanan güncelleme de oldukça basit bir yapıya sahip olsa da oyun içerisinde ufak tefek değişikliklere neden oldu. Özellikle oyun içerisinde çekilen şut sonucunda kalecinin topla alakasız köşelere uçması bu güncelleme ile birlikte ortadan kaldırıldı. Oyun içerisinde futbolcular sahanın köşe kısımların da buga yakalanıyor ve kısa süreli bir takılma yaşıyorlardı. Bu problemde ortadan kaldırıldı. Oyun zaten oldukça başarılı bir satış rakamlarına ulaştı. Alınan güncellemeler oyunu geliştirmeye de devam ediyor.

FIFA 18 Güncellendi 3

Şu sıralar internette ki dedikodulardan söz edecek olursak Electronic Arts artık her yıl yeni bir FIFA serisi yaratmayacakmış. Bana oldukça saçma gelen bu dedikodu ne derece doğru henüz bilinmiyor. Ancak Electronic Arts Konami’yi bu kadar geride bırakmışken, FIFA serisi ile her yıl kasasını doldururken FIFA serisinden kolay kolay vazgeçer mi açıkçası bana saçma geliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.