Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fez Bugün Epic Store’da Ücretsiz Olacak!

18.00 TL değerindeki Fez bugün Epic Store'da ücretsiz olacak.

13 Nisan 2012’de hem konsol hem de bilgisayar platformunda lansmana çıkan Fez Steam üzerinde 18.00 TL olarak satılmaya devam ediliyor. Yapım bugün içerisinde bilgisayar platformu oyuncuları için Epic Store’da ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanacak.

Fez Bugün Epic Store’da Ücretsiz Olacak 2

Yayınlandığı dönem konsol ve bilgisayar platformunda oldukça beğenilen Fez Steam üzerinde bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilmişti. Polytron Corporation imzası ile geliştirilen oyun Trapdoor tarafından tüm platformlarda oyunculara sunulmuştu. Hala düşük bir kitle tarafından oynanmaya devam edilen Fez saatler sonra Epic Store üzerinde bilgisayar oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak. Şuanda dileyen oyuncular Hyper Light Drifter ve Mutant Year Zero: Road To Eden’ı ücretsiz olarak Epic Store üzerinden bilgisayarlarına indirebilir yada Epic kütüphanelerine ekleyerek sonsuza dek oyunlara sahip olabilirler.

22 Ağustos – 29 Ağustos tarihleri arasında Fez isimli 18.00 TL değerindeki oyuna ücretsiz olarak sahip olabilirler.

Kısaca oyun içeriğinden de söz edecek olursak oyunda piksel kalitesinde grafik açılarında birbirinden farklı bölümler yer alacak. Oyuncular bu bölümleri tamamlamak için oyun içerisinde ilerleyecekler. Rengarenk içerikler eşliğinde eğlenceli bulmacalar bizleri bekliyor olacak.

FEZ - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.