Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fear The Wolves’a Güncelleme Geldi!

Fear The Wolves yeni bir güncelleme aldı.

28 Ağustos’ta Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulan Fear The Wolves karışık olarak nitelendirilsede satışarını artırmaya devam ediyor.

Fear The Wolves’a Güncelleme Geldi 2

Vostok Games tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanan yapım henüz erken erişim oyunu olmasına rağmen sık sık gündemde kendine yer buldu. Çok oyunculu olarak oynanan yapım geçtiğimiz haftalarda aldığı güncelleme çok sayıda hatayı ortadan kaldırmıştı.

Battle royale moduna sahip olarak karşımıza çıkan Fear The Wolves dün yeni bir güncelleme aldı. Çernobil haritasının yer aldığı yapımda radyasyon her geçen gün artmaya devam ediyor. Oyuna gelen güncelleme ile çok sayıda iyileştirmeler ve optimizasyonlar yapıldı. Gelişmiş görsellerin getirildiği yapım performans açısından da çok sayıda düzeltme eki aldı.

Yeni ödül sistemi de bizlerin yüzünü güldürecek nitelikler taşıyor. Örneğin oyuncu rakibini kafadan vurunca zorlu bir vuruş yapmış olacak ve ödüllendirilecek. Güncelleme ile oyun içerisine 10 farklı dil seçeneği eklendi. Bu diller arasında da Türkçe’nin yer aldığını belirtelim. Yani artık Fear The Wolves’ı Türkçe olarak oynayabiliyoruz.

Etkileyici görsel efektler, hava durumu etkileri ve daha birçok yenilik oyundaki yerini aldı. Oyundaki mevcut harita üzerinde de oyunculara birçok ilgi çekici yeni alanlar ve içerikler sunuldu. Oyuncuların havada doğma hatası da gelen güncelleme ile düzeltildi. Çimlerdeki ve tabancalardaki hatalar çözüme kavuşturulurken ek ses efektleri, gelişmiş ekran efektleri ve ping sabitlenmesi de oyun içerisindeki yerini aldı.

Fear The Wolves Steam’de 57.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.