Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fear the Wolves Neden Ertelendi?

Teknik sorunlar nedeniyle Fear the Wolves'ın çıkışı biraz ileri alındı.

Fear the Wolves’in Steam Erken Erişim programı ertelendi ve oyun birkaç hafta daha geç çıkacak. Beklenen battle royale oyunu normalde bugün çıkış yapacaktı fakat geliştirici firma Vostok Games erteleme kararı adlı. Focus Home Interactive ise oyunun tam çıkışını yapması için biraz daha süreye ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Fear the wolves neden ertelendi 1

Focus Home Interactive’e göre Fear the Wolves için beta aşamasında oyunculardan bazı geri bildirimler geldi ve bu oyunun etelenmesi için gerekçelerden birisi. Ayrıca oyunda yaşanan bazı teknik sorunlar da erteleme kararı alınmasına yol açtı. Vostok Games ise yapımcı firma olarak bu sorunların neler olduğuna dair bilgi vermedi.

Konuya dair Focus Home Interactive’den bir açıklama gelirken oyunun gelişiminin devam ettiğini ve yeni Erken Erişim tarihine kadar da kapalı betanın uzatıldığı duyuruldu. Bu süreçte Fear the Wolves oyuncuları yıkıma uğramış Çernobil topraklarındaki macera ve keşiflerine devam edebilecekler.

Fear the Wolves uzun süredir merakla beklenen bir battle royale oyunuydu. Açıkçası oyunun kusurlu bir çıkış yapması yerine erteleme kararı alınmasını daha doğru buluyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.