Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Farming Simulator 22 Satışları 3 Milyonu Aştı

GIANTS Software, Farming Simulator 22'nin satış sonuçlarıyla övündü. Geliştiricilere göre oyun 3 milyon oyuncunun eline geçti.

Farming Simulator 22, geçtiğimiz senenin kasım ayının sonunda piyasaya çıktı. O zamandan beri oyun oldukça olumlu yorumlarla karşılandı ve büyük başarılar elde etti. Örneğin GamesIndustry.biz editörüne göre bu oyun, Avrupa pazarında Forza Horizon 5 ve Guardians of the Galaxy gibi hitleri geride bıraktı.

Şimdi oyunun geliştiricisi ve yayıncısı GIANTS Software, satış sonuçlarıyla övündü. Ekip, popüler tarım simülatörü serisinin son oyununun 3 milyon kopya sattığını açıkladı. Farming Simulator 22’nin başarısıyla bağlantılı olarak şirket, oyunun olumlu eleştirilerini özetleyen özel bir fragman da yayınladı. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Farming Simulator 22 Uzun Süre Desteklenecek

Farming Simulator 22

Aynı zamanda geliştirici ekip, Farming Simulator 22’nin art arda geliştirileceğini vurguladı. Year 1 Season Pass‘i satın alanlar, yeni içerik ve büyük bir genişleme paketlerine sahip olacak. Ayrıca oyun ücretsiz güncellemeleri de almaya devam edecek. Örneğin Güncelleme 1.2, 16 yeni makine ve araç ekledi, optimizasyonu geliştirdi ve kullanılmış araçların satış fiyatlarını düzeltmek gibi birçok oyun mekaniği ayarlaması yaptı.

Bunun yanı sıra yukarıda bahsettiğimiz güncelleme ile ayrıca eski bir ahır veya mobil ev gibi yeni nesneler eklendi. Oyuncular ayrıca çiftliğimizi oluştururken daha fazla hassasiyet sağlayan ücretsiz bina yerleştirme seçeneğini de memnuniyetle karşıladı. Arazi, yabani ot temizleme, mahsul potansiyeli ve önerilen araçlar hakkında ek bilgiler, tarlada çalışmayı çok daha erişilebilir hale getirecek.

Accolades for Farming Simulator 22

Oyun; PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve PlayStation 5’te çıkış yaptı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.