Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Farming Simulator 22’nin İlk Oynanış Videosu Temmuz’da

Çiftçilikte yeni dönem 22 Kasım'da başlayacak.

Farming Simulator 22‘nin ilk oynanış videosunun geliştirici Giants Software tarafından 21-23 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceği FarmCon’da yayınlanacağı öğrenildi.

Giants, Twitch kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak çevrimiçi etkinlik için bir basın açıklamasında, “İzleyiciler, yapım zincirleri gibi önceden duyurulan özellikleri daha derinlemesine inceleyecek ve daha da fazla içeriğin ve benzersiz oyun mekaniğinin ortaya çıkışına tanık olacaklar” dedi.

farming haber fotosu

FarmCon’un ilk günü, mevsimsel değişikliklere ve yeni ABD haritası Elmcreek’e bir göz atarak başlayacak, ikinci gün ise oyun galası ve diğer yeni özellikler açıklanacak. Üçüncü gün, oyuna dahil edilen yeni mahsullere derinlemesine bir dalış, kişiselleştirme ve gerçek traktörlerle gerçek bir balya istifleme mücadelesinin yeni oyunda nasıl olacağına dair ipuçları verilecek.

FarmCon 2021 programı
21 Temmuz: Mevsimsel değişiklikleri, yeni ABD haritası Elmcreek’i, sinematik fragmanın perde arkasına bir bakış ve daha fazlası.
22 Temmuz: Farming Simulator 22’nin oyun galası, Giants Engine 9’a ve kapsamlı iyileştirmelerine ve yepyeni özelliklerin açıklanması.
23 Temmuz: Üç yeni mahsul, çeşitli özelleştirme seçenekleri ve ses iyileştirmeleri. Ayrıca, gerçek traktörlerle balya istifleme mücadelesi.
24-25 Temmuz: Farming Simulator League turnuvası. Turnuva finali 25 Temmuz’da canlı yayınlanacak.

Oyunun sistem gereksinimleri eski oyunlara benzer gözükse de özellikle iyi bir PC ile daha güzel bir deneyim yaşayacağınız aşikar.

Farming Simulator 22, 22 Kasım’da PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Stadia için çıkacak.

Farming Simulator 22 - Cinematic Trailer  | PS5, PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.