Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Farming Simulator 19 Yayınlandı!

Farming Simulator 19 oyun dünyasındaki yerini aldı.

Günümüzün en popüler çiftçilik oyunu olarak bu sabah yayınlanan Farming Simulator 19 zengin içeriği ile geçmiş versiyonlarını unutturacak.

Farming Simulator 19 Yayınlandı 2

Şuana kadar Steam’de aldığı geri bildirimler ile karışık olarak nitelendirildi. Giants Software tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanan çiftçilik oyununda geniş arazileri ekecek, mahsulu biçecek ve satarak para kazanacağız. Gelmiş geçmiş en çarpıcı ve sürükleyici grafiklere sahip olan yapım da yüzlerce farklı çiftçilik aracı yer alıyor. Dünyanın en büyük tarım makineleri şirketi olan John Deere’de oyun içerisinde yer alacak.

Serinin gelmiş geçmiş en kapsamlı araç listesine sahip olan oyun yüzlerce farklı çiftçilik ekipmanını bünyesinde bulunduruyor. Amerika ve Avrupa’da çiftçilik hayatı yaşayacağımız oyunda yeni ortamlar keşfederek, yeni makinelerin yanı sıra yeni ürünler ekip biçerek sürükleyici bir çiftçilik faaliyeti yaşayacağız. Oyun içerisinde koyun, tavuk, inek gibi hayvanları besleyebilecek ve onlardan faydalanarak daha fazla para kazanabileceğiz.

Oyun içerisinde Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr ve daha pek çok farklı markanın çiftçilik araçları yer alacak.

Steam’de 123.00 TL’ye satılan yapım oyunalisveris.com farkıyla 94.71 TL’ye satın alabilirler.

Farming Simulator 19 - Farm & Furious Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.