Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Far Cry New Dawn Olumlu Yorumlar Aldı

Yeni oyun New Dawn PC oyuncularının beğenisini kazandı.

Ubisoft’un yeni oyunu Far Cry New Dawn geçtiğimiz günlerde resmen satışa çıktı. Hope County’de küresel nükleer felaket sonrası dönemi konu alan oyun, post apokaliptik bir atmofere sahipti. Yine Fary Cry serisine aşina olanların tanıyacağı baş kötü karakterlerin bulunduğu oyunda Highwaymen haydutlarına karşı yerel halkı örgütleyerek savaşıyorduk. Henüz yeni olsa da, Far Cry New Dawn’un Steam incelemelerine baktığımızda kullanıcıların büyük ölçüde beğendiğini görüyoruz.

far cry new dawn olumlu yorumlar aldi 1

Far Cry New Dawn 229,0 TL fiyat etiketiyle satışa çıktı ve aslında bu fiyata göre süresi de biraz kısa. Oyun yaklaşık 20 saat içinde bitirilebiliyor fakat co-op modu olması sevindirici bir özellik.

Diğer yandan Steam incelemeleri de gösteriyor ki Far Cry New Dawn PC oyuncuları arasında epey tutuldu. Şimdiye kadar oyuna 1000’in üzerinde inceleme gelirken, çoğunlukla olumlu olduğu göze çarpıyor. Özellikle oyunun grafikleri ve mekan tasarımları beğenilmişe benziyor.

Tabii Far Cry New Dawn’u eleştirenler de yok değil. Karakterlerin yavan oluşu, senaryonun özensizliği ve kısa süresi de eleştiri alan yönleri arasında.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.