Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Far Cry 6: Joseph Collapse Çıkış Tarihi Onaylandı

Ubisoft, Far Cry 5'in kötü karakteri Joseph Seed olarak oynadığınız Far Cry 6'nın bir sonraki kötü adam ek paketi Joseph: Collapse için çıkış tarihini onayladı.

Far Cry 6: Joseph Collapse çıkış tarihi belli oldu. Birçok yönden, Far Cry 6’nın lansman sonrası içeriği, ana oyunun yoğun bir şekilde eleştirilmesini sağlayacak şekilde ilgi çekiciydi. Far Cry 6’nın ek paketinin bir parçası olarak, her biri bir önceki oyunun kötü adamını oynadığı üç farklı ek paket duyuruldu.

O zamandan beri bu ek paketlen ikisi yayınlandı. Pagan Control ve Vaas Insanity isimli ek paketleri hemen satın alabilirsiniz. Ubisoft, Twitter‘da yaptığı bir duyuruda, Far Cry 6’nın üçüncü kötü adam ek paketi Joseph Collapse’in 8 Şubat’ta çıkacağını doğruladı. Ek paket, oyuncuların eşyaları, güçlendirmeleri ve Penance adlı bir para birimini topladığı benzersiz bir rogue-lite yapı kullanacak.

Far Cry 6: Joseph Collapse Neler Sunacak?

Joseph Collapse

Yukarıdaki bilgilerin yanı sıra Joseph Collapse‘ı özellikle ilgi çekici yapan şey, Far Cry 3’ten bu yana tüm büyük Far Cry sürümlerini kapsayan devasa bir meta-hikayenin doruk noktası gibi görünmesi. Pagan Min ek paketi, Far Cry 5 ve Joseph’in ölüm tarikatı hakkında bir bağlantıyla sona eriyordu. Far Cry hayranları, Far Cry 6’nın hikayesiyle veya diğer olası ifşalarla daha derin bağları olup olmadığını görmek için ek paketi endişeyle bekliyordu.

Joseph Collapse, Far Cry 6 için onaylanan son premium ek paket genişlemesi oldu. Bu, Ubisoft’un premium ek paket için başka planları olmadığı veya bu planları değiştirebileceği anlamına gelmez ancak şimdilik Far Cry 6 oyuncuları, bunu planlanmış premium lansman sonrası içeriğin sonu olarak görmeli. Bakalım oyuna başka ek paketler gelecek mi?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.