Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Far Cry 5’in PC Performansı Beğeni Topladı

Far Cry: Primal'ın aksine Far Cry 5'in PC performansı çok daha iyi.

Far Cry 5 yarın satışa çıkacak ve şimdiden de incelemeleri gelmeye başladı. Ubisoft inceleme kodlarını erken dağıtırken, bu sebeple çeşitli PC’lerde oyunu oynayanlar oldu ve görünüşe göre Far Cry serisinin son yapımı PC platformunda oldukça iyi çalışıyor.

Far cry 5 pc performansi begeni topladi 1

Far Cry 5’in PC seçenekleri içinde bolca grafik ayarı bulunurken, en ufak noktaları dahi değiştirmek mümkün oluyor. Aslında bu daha önceki Ubisoft oyunlarından da aşina olduğumuz bir durum. Aynı durum Far Cry 5 için de geçerli ve aynı zamanda oyun bir benchmark aracıyla geliyor.

Fary Cry 5’in İnceleme Puanları Ortaya Çıktı

Far Cry 5’in PC performans testlerinde Intel i7 4930K işlemci, 8GB RAM, Nvidia GTX 980Ti ve Windows 10 64-bit sürümü kullanılırken, GeForce sürücüler ide son sürümdeydi. Oyun bu cihazda, Ultra ayarlarda ve 1080p çözünürlükte minimum 72fps, ortalama olarak da 85fps değerlerine ulaşmayı başardı.

Bilindiği gibi Far Cry Primal’da tek thread CPU problemleri yaşanıyordu, ani takılmalar meydana geliyor ve zaman zaman işlemci kullanımı yüzde 100’e varıyordu. Bu durumun Far Cry 5’de çözüldüğü gözlemlenirken, oyun Dunia Engine ile çalışıyor ve Assassin’s Creed: Origins’in aksine benzer işlemci kullanım sorunlarına sahip değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.