Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Far Cry 5’de Kırıldı!

Far Cry 5, korsanlara daha fazla dayanamadı ve kırıldı.

27 Mart’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapan Far Cry 5, milyonlarca oyuncu tarafından satın alınmaya devam ediyor. Başarılı yapımla ilgili kötü bir ayrıntı da bugün geliştiricisinin yüzünü astı.

Far Cry 5’de Kırıldı 2

Günümüzdeki bütün oyunların ortak problemi haline gelen hileli oyuncular ve korsanlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Oyun sunucularında yer alan hileli oyuncular, adil oyun sistemini bozarken diğer bir yandan da korsanlar oyunu farklı platformlarda ücretsiz yayınlayarak geliştiricilerin emeğini çöpe atmış oluyor. Far Cry serisinin en iyisi olarak nitelendirilen Far Cry 5’de bu durumdan nasibini alanlar arasına adını yazdırdı. Far Cry 5’i üç farklı koruma yazılımı koruyordu. Ancak alınan önlemler bir kez daha yetersiz kaldığını göstererek korsanların hedefi haline geldi.

27 Mart’ta piyasaya sürülen oyun, yayınlandıktan 19 gün sonra kırılmış oldu. Şu sıralar bir çok torrent sitesinde paylaşılan Far Cry 5, korsan olarak indirilmeye ve oynanmaya başlandı. Denuvo ve VMProtect gibi ünlü koruma yazılımları ile koruma altına alınan Far Cry 5, güvenlik açıkları yüzünden korsanlar tarafından tüm dünyaya ücretsiz olarak sunuluyor.

İlk haftasında 5 milyon kopya satan Far Cry 5, kırılması ile nasıl bir satış rakamlarına sahip olacak bilinmiyor. Far Cry 5 Denuvo, VMProtect ve EAC ile korunuyordu. 3 farklı güvenlik yazılımı da korsanları yıldırmayı başaramadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. aaa

    vazgeçmedi gittiler şu denuvo dan oyunların anasını ağlatıyor parasını vereni de rezil ediyor ACO oyunu resmen işkenceydi işlemci yüzde yüz oluyor

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.