Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Far Cry 5 Maksimum Ayarlarda Nasıl Görünüyor?

Far Cry 5'in maksimum ayarlarında nasıl göründüğüne dair video yayınlandı.

Konsol ve bilgisayar oyuncuları tarafından sabırsızlıkla beklenen Far Cry 5 2 gün önce yayınlandı. Yayınlanması ile Steam’in en çok eş zamanlı oyuncu sayısına sahip olan oyun şu sıralar oldukça geniş bir kitle tarafından oynanıyor.

Far Cry 5 Maksimum Ayarlarda Nasıl Görünüyor 2

Çeşitli grafik seçeneklerine sahip olan Far Cry 5, aldığı inceleme puanları ile oyunculara bekleneni fazlasıyla verdi. 2012 yılından bu yana serinin en başarılısı olarak gösterilen yapım, oldukça geniş haritalara ve zengin içeriklere sahip olacak. Minimum Windows 7 bilgisayarlarda oynanabilen yapım, işlemci olarak da i5’e ihtiyaç duyuyor. Bugün GameSpot tarafından yayınlanan bir video ile oyunun maksimum ayarlarda nasıl bir görünüme sahip olduğu oyun severlere sunuldu.

Yaklaşık 10 dakikalık bir oynanış videosu yayınlayan GameSpot, oyunun maksimum ayarlarında oldukça gerçekçi görünüme sahip olduğunu gözler önüne serdi. Detaylı modellemelere sahip olan oyun, maksimum grafik ayarlarında renkleri günümüzdeki ile neredeyse birebir özelliklere sahip olarak sunuyor. Gece gündüz döngüsünün yer aldığı oyunda, grafik ayarlarını doğru bir şekilde yaparsanız aleyhinize olan bütün ayrıntıları lehinize çevirebilirsiniz. Yer yer sinematik sahneler ile bilgilendirme yapan oyun, maksimum ayarlarda oyunculara en iyi deneyimi sunuyor.

Far Cry 5’in maksimum ayarlarla oynanış videosu

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.