Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout Atlanta Çıktı!

Yeni New Vegas modu yayınlandı.

Bugün Fallout hayranları için bir başka sürpriz gelişme daha yaşandı. Dün sizi Fallout 4 için Norhern Springs modunun çıktığı konusunda bilgilendirmiş ve bir haber yayınlamıştık. Şimdi ise serinin belki de en sevilen oyunu olan Fallout New Vegas için yeni bir mod yayınlandı. Oyunun hayranları tarafından geliştirilen Fallout Atlanta’yı siz de indirip deneyebilirsiniz.

Fallout atlanta cikti 1

Fallout Atlanta oyunculara keşfedecek tamamen yeni bir ortam sunarken, diyaloglara sahip NPC’ler, yeni görevler yeni satıcılar, iç tasarımı lan binalar, yeni bir kumarhane ve farklı görev türleri sunuyor.

Tabii Fallout Atlanta bu kadarıyla da sınırlı değil. Oyuna baktığımızda neredeyse hemen hemen her şeyin değişime uğradığını rahatlıkla görebiliyoruz. Kaplamalar farklı bir görünüme kavuşurken, yeni silah ve zırhlar, yeni eşyalar ve yeni harita işaretleri karşımıza çıkıyor.

Bu devasa Fallout Atlanta modu şu anda alfa aşamasında. Yani bahsedilen özelliklerin de hepsi oyuna entegre edilmiş değil. Fakat yeni sürümünde epey geliştirildiğini görüyoruz ve yapımcı isim gelecek güncellemelerle daha fazlasının da olacağını söylüyor.

Şüphesiz ki New Vegas’ı sevenlerin ilgisini Fallout Atlanta da çekecektir. Yeni modla ilgilenenler son alfa sürümünü buradan indirebilirler.

Fallout Atlanta Reveal (Pre-Alpha Footage)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.