Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76’ya Hayatta Kalma Modu Geliyor

Fallout 76 için ayrı bir hayatta kalma modu.

Bethesda Softworks’ün yayınladığı son blog yazısına göre Fallout 76’ya yakında yeni bir oyun modu eklenecek. Yeni Survival – Hayatta Kalma modu PvP ağırlıklı olacak ve 26 Mart 2019 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacak. Ayrıca bu mod ana oyundan ayrı olacak ve Adventure Mode adlı diğer ana oyunla birlikte yer almayacak.

Fallout 76ya hayatta kalma modu geliyor 1

Fallout 76’nın yeni rekabetçi oyun modu hayatta kalma odaklı olurken, PvP dövüşün kuralları da değişiyor. Aynı zamanda ölüm ve yeniden doğma gibi mekaniklerde de önemli değişiklikler yapılacak ve oynarken yüzde 200 bonus tecrübe puanı kazanacaksınız.

Buna rağmen Adventure ve Survival modları arasında keskin ayrımlar olmayacak. Survival modunda kazandığınız tecrübe puanları, yapılan görevler ve keşfetmeler Adventure moduna da aktarılacak.

Survival Mode kısmında aynı zamanda bir sıralama listesi de yer alacak ve oyuncular diğer kullanıcılarla kendilerini kıyaslayabilecek. Her ölümde ya da her hafta karakterinizin istatistikleri sıfırlanacak ve birinciler belirlenecek.

Ayrıca Adventure Mode olarak bilinen ana oyunda da PvP kısmına ciddi değişiklikler geliyor ve Fallout 76’nın dengeleri düzenlenecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.