Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76’nın PC Beta Tarihleri!

Fallout 76 6 Kasım'da betaya çıkacak.

Çıkışına sayılı günler kala beta olarak Xbox One oyuncularının beğenisini kazanan Fallout 76 bilgisayar platformu oyuncuları tarafından da mercek altına alındı.

Fallout 76’nın PC Beta Tarihleri 2

Aksiyon rol yapma oyunları arasına katılacak olan Fallout 76 ile bizleri sürükleyici ve bir o kadar da tatmin edici bir oynanış bekliyor olacak. Bethesda tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan yapım 14 Kasım’da tam sürüm olarak Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformu için çıkış yapacak. Twitter üzerinden PC versiyonuna dair beta tarihlerini de duyuran Bethesda sıradaki betanın 6 Kasım’da gerçekleştirileceğini belirtti.

8 Kasım’da da beta olarak bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan yapım sınırlı bir içeriğe sahip olsa da bizleri oldukça tatmin edecek içeriklere sahip olacak. 30 Ekim’de de PC platformuna çıkış yapan oyun 6 Kasım ve 8 Kasım’da da belirtilen saatler arasında oyuncuların beğenisine sunulacak. Beta ya da oyunun tam sürümü ne yazık ki Steam üzerinden dağıtılmayacak. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda Bethesda Fallout 76’nın Steam’de yer almayacağını duyurmuştu.

Oyuncular betaya Fallout 76’nın resmi sitesinden ulaşabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.