Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76’da 2019 Sonuna Kadar Mod Desteği Olmayacak

Fallout 76'daki mod desteğine dair açıklama geldi.

Bethesda’nın beklenen oyunu Fallout 76 önümüzdeki ay satışa sunulacak ve görünüşe göre çıkışında herhangi bir mod desteği de sunulmayacak. Bethesda’nın önemli isimlerinden Pete Hines bir oyun sitesine röportaj verirken, Fallout 76’da 2019 Aralık ayına kadar mod desteği bulunmayacağın ıifade etti ve modlu oyunlar sadece özel sunucularda yer alacak.

fallout 76da 2019 sonuna kadar mod destegi olmayacak 1

Yani aslında Fallout 76’yı çeşitli modlarla oynayabileceksiniz fakat buna Bethesda resmi şekilde izin vermeyecek. Özel sunucularda ise kullanıcı yapımı modlar yer alacak. Pete Hines açıklamasında şu sözleri kullandı:

Fallout 76’nın sadece özel sunucularında mod desteği bulunacak ve kullanıcılara özel sunucularda kendi modlarını kullanma imkanı verilecek. Modlar sadece özel sunucularda yer alacak.’

Hines aynı zamanda herkese açık public sunucularda mod desteği olmayacağını açıklarken, özel sunucularda yer alacak modlara da siz karar vereceksiniz. Bu sunucularda oynayan kişilerin de kullanılan modlara sahip olması gerekecek.

Kısacası Fallout 76 önce normal bir çıkış yapacak ve ardından bir yıl sonra, 2019 sonunda mod desteği oyuna eklenmiş olacak. O zamana kadar oyuncular Fallout 76’yı modlu olarak sadece özel sunucularda deneyebilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.