Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76 Free to Play mi Olacak?

Fallout 76 hakkında ilginç söylentiler çıktı.

Dün ortaya yeni söylentiler çıktı ve açıkçası çıkışında pek de başarılı olamayan Fallout 76’nın free to play olacağı iddiaları dile getirildi. EB Games’in Fallout 76 kutulu kopyalarını raftan kaldırması üzerine bu iddia konuşulurken, görünüşe göre Bethesda’nın oyunu free to play yapmak gibi bir amacı ise yok.

fallout 76 free to play mi olacak 1

Bethesda’nın resmi Twitter hesabına göre Fallout 76’nın oynaması ücretsiz modele geçiş yapacağı iddiaları gerçeği yansıtmıyor.

Söylentiler üzerine rahatsız olan bir Twitter kullanıcısı, Bethesda’ya tweet attı ve ‘Fallout 76 free to play olursa paramı doğrudan geri isterim’ sözlerini kullandı. Bunun üzerine Bethesda’dan da yanıt geldi ve bu iddiaların hiçbir şekilde gerçek olmadığı belirtildi.

Yani durum böyle ve en azından şimdilik Fallout 76’nın free to play olma ihtimali bulunmuyor. Dağıtıcı firma oyunun satış rakamlarından ne kadar memnun bilmiyoruz fakat oyunda bolca hata ve eleştirilen nokta vardı. Şimdilik Bethesda ekibi bunlar üzerinde çalışıyor ve gelecekte neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Siz ne dersiniz, Fallout 76 ilerleyen aylarda free to play modele geçer mi?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.