Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76 Atom Görevleri – Nasıl Atom Kazanılır?

Fallout 76'da nasıl Atom biriktirilir?

Günümüz modern oyunların pek çoğunda olduğu gibi Fallout 76’da da mikro ödemeler bulunuyor ve para birimi olarak da Atoms geçiyor. Atomları oyundaki Atomic Shop mağazasında harcayabiliyor, ana menüden erişebiliyorsunuz. Diğer yandan oyundaki Atoms görevleriyle ücretsiz olarak bu premium para biriminden kazanmak da mümkün.

fallout 76 atom gorevleri nasil atom kazanilir 1

Fallout 76 Atom Görevleri

Gerçek paranızı Fallout 76’da kozmetik eşyalar için harcamak istemiyorsanız, oyun içi görevlerle de Atoms kazanma şansınız var. Örneğin son üç gündür oyunu aktif olarak oynuyorum ve şimdiye kadar 800 Atoms kazandım. Oyunda normalde 500 Atoms ise 4.99 dolara satılıyor.

Bu kadar Atom’u biriktirmek için özel bir şeyse yapmadım, sadece mevcut kativitelere katıldım. Oyunda Vault 76’dan çıkıp end game kısmına kadar her şeyden Atom kazanabiliyorsunuz. Örneğin sadece Appalachia’yı bir saat boyunca keşfetmek size 10 Atom veriyor. Bir Perk kartı kullanmak ya da Booblehead, Holotape toplamak 10 Atom veriyor.

Diğer yanda daha zorlu görevler (challenge) ile de Atom kazanılıyor. Örneğin bıçak türü bir silahla 1111 robot öldürmek size 40 Atom veriyor ya da 76 görevi tamamlayarak bu miktara ulaşabiliyorsunuz. Farklı görevler ise 80 Atom’a kadar yükselebiliyor. Örneğin 22 tip hastalık kaptığınızda 80 Atom alıyorsunuz ya da 17 adet Overseer Logs bulduğunuzda.

fallout 76 atom gorevleri nasil atom kazanilir 2

Günlük ve Haftalık Atom Görevleri

Aynı zamanda Fallout 76’da görevlerin biteceğinden endişe etmenize de gerek yok. Günlük ve haftalık görevler gelecek, devamlı Atom kazanabileceksiniz. Günlük görevler genellikle daha basit oluyor. Örneğin bir zırhın göğüs parçasını yaparak 10 Atom alabiliyorsunuz.

Haftalık görevler ise biraz daha zor oluyor ve başarmak için ekstra şeyler yapmanıza gerekiyor. Buna rağmen şimdiye kadar karşımıza çok zorlayıcı hiçbir görev çıkmadı. Örneğin 40 Atom için Vault 76 yakınında 5 fotoğraf çekmekle görevlendirildik ve 20 Atom için de yeni planlar öğrenmemiz gerekti.

Dolayısıyla Fallout 76’da mikro ödemelere mahkum kalmadan, oyun içi görevlerle de Atom toplamak mümkün.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.