Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallen Earth 2019’da Yenilenebilir

Fallen Earth gelişmiş grafiklerle ve yenilenmiş mekaniklerle tekrar çıkabilir.

Aslında sık sık Fallen Earth haberleri yapmıyoruz fakat post apokaliptik türdeki bu MMORPG oyunu çıktığı dönem epey başarılıydı. Her ne kadar hiçbir zaman için geniş kitlelere ulaşamasa da, MMO kıtlığının yaşandığı şu günlerde bile oynanabilecek bir yapım. Şimdi ise Fallen Earth’tan yeni haberler var ve oyun 2019 yılında reboot edilebilir.

fallen earth 2019da yenilenebilir 1

Fallen Earth ile birlikte GamersFirst.com platformu da 2018 yılının başlarında Kaliforniya menşeli oyun geliştiricisi Little Orbit tarafından satın alınmıştı. Bu satın alım her ne kadar oyunla ilgili pek bir şeyi değiştirmese de, Fallen Earth yapımcıları ‘Oyunun Durumu’ adlı bir yazı paylaştı ve gelecekte önemli değişiklikler olabileceğinin sinyallerini verdi.

Aslında ortaya tam bir reboot fikri atılmadı ve kesin olarak neler yaşanacağından bahsedilmedi. Buna rağmen gelecekte Fallen Earth’a ciddi bir güncellemenin geleceğini tahmin ediyoruz. Dolayısıyla oyunun yenilenmiş ve geliştirilmiş grafiklerle tekrar çıkma olasılığı da var. Fallen Earth eski bir oyun olmasına rağmen sunucuları hala aktif ve pek çok kişi tarafından da oynanıyor.

Fallen Earth aynı zamanda Steam üzerinde de free to play olarak yer alıyor.

Fallen Earth - Official Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.