Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Facebook Lite’a Karanlık Mod Desteği Geldi

Facebook Lite uygulaması karanlık mod desteği kazandı.

Sosyal medya devi Facebook’un düşük performansa sahip akıllı telefonlar için çıkarttığı Facebook Lite uygulamasına karanlık mod desteği geldi.

facebook litea karanlik mod destegi geldi 2

Akıllı telefonların ve teknolojik cihazların hayatımızda yaygınlaşmasıyla birlikte kullanıcılar cihazlarını gece vakitlerinde de kullanıyor. Kullanıcıların uygulamalarını gece vakitleri daha rahat bir şekilde kullanabilmelerini sağlayan karanlık mod desteği uygulamalara gelmeye başladı. Karanlık mod desteğine son katılan uygulama ise Facebook Lite uygulaması oldu.

Yeni işletim sistemlerinde varsayılan olarak gelen karanlık mod desteği, uygulamalar tarafından da desteklenmeye başladı. Facebook’un düşük özelliklere sahip akıllı telefon modelleri için sunduğu Facebook Lite uygulaması karanlık mod desteği geldi.

Geçtiğimiz yılın kasım ayında Facebook’un ana uygulaması karanlık mod desteğini test etmeye başlamıştı. Facebook o tarihten bu güne testleri sürdürmüş ve karanlık mod desteğini şimdilik kullanıcılarına sunmamıştı. Facebook uygulamasının karanlık mod desteğini ne zaman kullanıcılara sunacağı şimdilik bilinmiyor olsa da Facebook Lite uygulaması için karanlık mod desteği kullanıcılara sunulmaya başladı.

Facebook Lite uygulamanızın güncel olduğunu test ettikten sonra uygulamanın menüsü altında yer alan karanlık moda ulaşabilir ve aktif hale getirebilirsiniz. Eğer ki karanlık mod desteği görünmüyorsa biraz daha beklemeniz gerekebilir. Facebook Lite’a gelecek olan karanlık mod için biraz daha beklemek gerekebilir.

WhatsApp’a Karanlık Mod Desteği Geliyor

WhatsApp’ın iOS ve Android sürümleri için çıkarttığı beta sürümü ile birlikte karanlık mod sunulmaya başlanmıştı. WhatsApp’ın karanlık mod desteğinin ilerleyen günlerde tüm kullanıcılar için sunulması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.