Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fable Fortune 22 Şubat’ta Tam Sürüme Geçiyor!

Kart oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Fable Fortune 22 Şubat'ta tam sürüme geçiyor.

25 Temmuz 2017’den bu yana Steam’de Erken Erişim Oyunu olarak boy gösteren Fable Fortune 22 Şubat Perşembe günü tam sürüme geçiyor.

Fable Fortune 22 Şubat’ta Tam Sürüme Geçiyor 2

Milyonlarca oyuncu tarafından beklenen 2018 oyunlarından birisi olan Fable Fortune efsanevi dünyası ile oyunculara koleksiyon kartları ile mücadele edebilme imkanı sunuyor. Oyun içerisinde özel yetenekli kartlar ile Liglerde ve etkinlikler de gerçek zamanlı olarak oyuncularla mücadele edebilirsiniz. Mediatonic tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapımda görsel efektler oldukça etkileyici bir yapı ile karşımıza çıktı.

Erken Erişim modu ile oyunculardan olumlu geri bildirimler alan Mediatonic, Fable Fortune ile kart oyunları arasına farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor. Tekli ve çoklu oyunculu modlara sahip olan oyunda zengin bir içerik bizleri beklemektedir. Oyunda rakiplerimizin hamlelerini tahmin edecek ve onlarla yaptığımız mücadelelerden galip ayrılmaya çalışacağız. Oyun içerisinde 20 farklı kart paketi bulunuyor. Bu kartlarda da binlerce farklı üstün yetenekli karakterler yer alıyor. Tabii bu karakterlerin kendilerine has saldırı ve savunma özellikleri bulunuyor. Albion’un efsanevi dünyası ve karakterlerini birleştiren koleksiyon kartları ile hızlı ve tempolu bir taktik oyunu oynayacak ve en kuvvetli kartlara ulaşmaya çalışacağız.

2017 yılından günümüze kadar Erken Erişim Oyunu olarak oynanan Fable Fortune 22 Şubat’ta yayınlanacak.

Fable Fortune 22 Şubat’ta Tam Sürüme Geçiyor 3

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Win 7

İşlemci: Intel 2GHz Core2 Duo

Bellek: 3 GB RAM

Ekran Kartı: Intel 4000 HD

Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

Fable Fortune Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.