Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Exos Heroes Başlangıç Rehberi

Exos Heroes isimli RPG oyunda işinize yarayacak bazı ipuçları öğreneceksiniz.

Mobil oyunlar ile ilgili yazılarımıza devam ediyoruz. Sırada Exos Heroes isimli oyunumuz var. Bu oyun RPG oyun olarak karşımıza çıkıyor. Anime tarzında olan bu oyunda oldukça kaliteli ve hoş grafiklere sahip. Ayrıca oyunun sahip olduğu savaş mekaniği de oldukça gerçekçi. Bu oyunun şöyle bir yanı var. Oyunda çok ama çok özellik bulunuyor.  Yani oyunu tam anlamıyla çözmek biraz zaman alabilir bunu baştan söyleyeyim.

Exos Heroes başlangıç rehberi ile bilmeniz gereken önemli şeyleri öğrenecek ve oyun içinde uygulayacaksınız. Bu sayede oyunda ki temel bilgilere değil de başka şeylere rahatlıkla odaklanabileceksiniz. Hazırsanız konumuza geçelim ve ipuçlarını öğrenelim.

exos heroes baslangic rehberi 2

Exos Heroes Başlangıç Rehberi

Oyunda bol bol savaşacağınız için sizlere hemen Break sisteminden bahsedelim. Bazı düşmanların üstünde Break yazısını göreceksiniz. Bu bir nevi güçsüzleştirilmiş düşman demek. Yani siz saldırdığınızda size karşı koyamayacak ve daha fazla hasar alacaktır. Peki Break yazısı olmayan düşmanları da bu hale getirebiliyor muyuz? Oyunda ki her düşmanın ve her karakterin bir taşı bulunuyor. Bunlar ateş, doğa, buz ve benzeri şeyler. Bunların renkleri de farklı oluyor. Eğer karşınızda ki düşman ateş taşına sahipse ve sizde aynı taşa sahipseniz onu Break yapabiliyorsunuz. Mantık bu şekilde işliyor.

Karakterler

Oyunda bir sürü karakter bulunuyor. Sahip olduğunuz karakterleri de geliştirebiliyorsunuz. Karakter geliştirme oldukça önemli. Bu sayede savaşlarda daha başarılı olabilirsiniz. Ne kadar çok gelişirseniz o kadar çok güçlenirsiniz. Şöyle de bir durum söz konusu. Takımınızda ki bir karakterin güçsüz olması bile savaşı kaybetmenize neden olabilir. Çünkü karakterlerde biri öldüğünde takım sistemi çökebilir ve bu da kaybetmenize neden olabilir.

Görevler

Oyunda çok özellik var demiştik. Bunlardan biri de oyunda bulunan görevler. Keşif görevleri olarakta geçen bu görevleri sakın ihmal etmeyin. İlk önce prolog görevleri bitirin sonra keşif görevlerine odaklanın. Prolog görevleri sonunda birde Zeplininiz olacak ve bununla keşiflere çıkabilirsiniz. Keşif görevleri içinde zaten bu Zeplin gerekli. Tek yapmanız gereken keşfe çıkmak ve karşınıza çıkan görevleri yapmak. Bu görevler sonunda işinize yarayacak bir çok ödül sahibi de olacaksınız.

Arkadaşlık

Oyunda tam anlamıyla bir klan sistemi yok fakat arkadaş ekleyerek onlarla müttefik olabiliyorsunuz. Sanırım sınır 50. Bol bol arkadaş ekleyin ve birbirlerinize arkadaşlık puanları gönderin. Bu puanlar ile de yeni şeyler ve özellikler keşfedebilirsiniz. Puan takası oldukça önemli.

Ödüller

Yaptığınız çoğu işlem için bir başarım tamamlamış olacaksınız. Bunun sonuncunda da ödül alacaksınız. Bu ödülleri de toplamayı unutmayın. Bu ödüllere de “Diary” isimli bölümden ulaşabilirsiniz. Hem günlük hem haftalık hem de haftalık görevler ve başarımlar mevcut. Bunlara odaklanabilir ve bol bol ödül kazanabilirsiniz.

Exos Heroes ile ilgili rehberin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşürüz.

Exos Heroes: Global Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.