Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EverQuest – The Burning Lands Ek Paketi Çıktı

Yeni EverQuest güncellemesi yayınlandı.

Daha önce EverQuest için duyurulan The Burning Lands ek paketi çıkış yaptı ve EverQuest’in zengin dünyası daha da genişler hale geldi. EverQuest – The Burning Lands ile oyuna eklenen başlıca yeni özellikler şu şekilde:

everquest the burning lands ek paketi cikti 1

EverQuest – The Burning Lands Kilit Özellikleri

Genişletilen Hikaye – Doğa güçlerine sahip yaratıklar arasında uzun süredir devam eden barış artık sona eriyor ve Plane of Air ile Plane of Fire gezegenleri arasında savaş patlak veriyor. Şimdi buralara gideceğiz ve bizi bekleyen gizemleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.

Yeni ‘Luck’ Özelliği – Artık ne kadar şanslı olduğunuzu belirleyen bir Luck statı oyuna ekleniyor! Luck yani şans özelliği ile alacağınız rastgele altının oranı artacak. Aynı zamanda vuracağınız kritik hasar ve daha pek çok şey de bu özellikten etkilenecek.

6 Genişleme Alanı – Altı yeni genişleme alanı eklenirken, farklı gezegenlerin fantastik doğasını ve mimarisini keşfedebileceksiniz.

Yeni Oynanış Elementleri – Yeni raidler, görevler, büyüler, dövüş yetenekleri, koleksiyonlar ve dahası!

The Burning Lands, EverQuest’in 1999’dan beri 25. ek paketi oldu. Tarihin en köklü MMORPG’lerinden biri kabul edilen EverQuest, yaşına rağmen hala oldukça popüler ve oyunun sununcuları tıklım tıklım dolu.

Her ne kadar EverQuest teknik olarak free to play bir oyun olsa da, çıkan yeni ek paketi oynamak için satın almak gerekiyor.

EverQuest: The Burning Lands [Official Trailer]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.