Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EverQuest Ring of Scale Bugün Çıktı

EverQuest için 24. ek paket olan Ring of Scale resmen çıkış yaptı.

EverQuest uzun yıllar sonra bile popülaritesini koruyan bir MMORPG olmaya devam ediyor. Bugün de yapımcı firma Daybreak Games oyunun 24. ek paketi olan Ring of Scale’in çıkış yaptığını duyurdu. Evet, yanlış okumadınız ilk defa bir oyun için bu kadar fazla ek paket çıktı!

Everquest ring of scale bugün cikti 1

EverQuest 1999 yılında çıkmıştı ve MMORPG dünyasının en uzun soluklu serilerinden birisi olarak tanınıyor. Steam üzerinde de bir sürümü bulunan Free-to-Play oyunun son genişleme eklentisi ise The Ring of Scale oldu. Bu güncellemeyle birlikte EverQuest’te seviye sınırı 110’a çıkarılırken, aynı zamanda 6 adet yeni keşfedilecek alan ekleniyor. Ayrıca oyuna 9 farklı raid, yeni görevler ve çok daha fazlası eklendi. Önceki güncelleme olan Empires of Kunark sonrası hikâye de Ring of Scale ile devam edecek.

EverQuest: Ring of Scale’in standart sürümünü 34.99 dolara satın alabilirsiniz. Her ne kadar EverQuest aslında ücretsiz bir oyun olsa da, ek paketler gibi ekstra içeriklere para ödemek gerekiyor ve böylece oyunun içeriği de genişlemiş oluyor.

Yayınlanan yeni videoyu ise aşağıdan seyredebilirsiniz;

EverQuest: Ring of Scale [Official Trailer]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.