Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Euler the Elephant Başlangıç Rehberi

Euler the Elephant isimli oyunda işinize yarayacak bazı bilgiler öğreneceksiniz.

Euler the Elephant, Oraharo Entertainment’ın bir oyunudur. Yakın zamanda piyasaya sürülen bulmaca tarzı bir oyun. Her şey, yerine getirmesi gereken çok büyük bir görevi olan küçük bir Fil ile ilgili. Yol boyunca birçok köprüyü geçmemizi sağlayacak bir çok görev yaparak ilerlememiz gerekiyor. Euler the Elephant sevimli olsa da, bulmaca mekaniği oldukça aldatıcı bir yapıya sahip. Bu yüzden küçük Euler’in kaderini yerine getirmenize yardımcı olmak için bazı bilgiler vereceğiz.

Euler the Elephant Başlangıç Rehberi isimli konumuzda bu bilgilere ve taktiklere ulaşacaksınız. Bu sayede oyunda herhangi bir kafa karışıklığı yaşamayacak ve ne yapmanız gerektiğini bilerek oynayacaksınız. Hazırsanız daha fazla uzatmadan konumuza geçelim.

Euler the Elephant baslangic rehberi 2

Euler the Elephant Başlangıç Rehberi

Satranç oyuncuları arasında, yaptığınız ilk hamlenin en önemli olduğuna dair eski bir olay vardır, biliyorsunuz. Uzman satranç oyuncuları olmadığımız için bunun doğru olup olmadığını gerçekten teyit edemeyiz, ancak uzman oyuncular olarak kesinlikle Euler the Elephant’ta durumun böyle olduğunu söyleyebiliriz. Yani yapacağımız ilk hamle çok önemli. İster önceden plan yapmayı seven, ister deneme-yanılma yaklaşımını tercih eden bir oyuncu olun, bir şey bu oyunda hep aynıdır. Bastığınız ilk köprünün, seviyenin geri kalanının ne kadar kolay geçeceğini belirleyeceğidir. Bu yüzden acele etmeyin.

Köprüler

İşte size bir ipucu, herhangi bir seviyede toplamda tam olarak kaç tane köprü olduğunu not almak iyi olacaktır. Planladığınız rotanın kesinlikle hedefinize ulaşacağını iki kez kontrol etmenin iyi bir yolu – örneğin toplamda 15 köprü varsa ve hedefiniz 12’yi yok etmekse, seçtiğiniz yol tam olarak 3 sağlam köprü bırakmalıdır – değilse, o zaman tekrar kontrol etmekte fayda olacaktır. Küçük filimizin daha hızlı gitmesini sağlamak için hedeflediğiniz yol boyunca birden fazla köprüye tıklamanız yeterlidir.

Günlük Giriş

Bazı ücretsiz avantajlar elde etmenin kullanışlı bir yolu, Euler ile “Arkadaşlık Durumunuz” üzerinde çalışmaktır. Ana menüde bu özellik hakkında daha fazla ayrıntı var, ancak esas olarak, oyunu art arda birkaç gün boyunca oynamanın size fazladan bir can veya fazladan mum boya gibi şık öğeler kazandıracağını bilin.  Günlük oturum açma ödül sistemiyle aynı prensipte çalışıyor diyebiliriz. Arkadaşlığınızı güçlendirmek için yapmanız gereken tek şey, oyunda her gün en az bir köprüyü yok ettiğinizden emin olmaktır. Bunu 30 gün boyunca yaparsanız Kristal küre kazanırsınız. Kristal Küre, yok etmemeniz gereken tüm köprüleri haritanızda işaretler.

Euler the Elephant - Trailer

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.