Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store’a Arama Özelliği Geldi!

Epic Store arama özelliğini devreye soktu.

Aralık 2018’de yayın faaliyetlerine başlayan Epic Store, Fortnite’ın yaratıcısı olan Epic Games imzası ile tüm dünyada oyunculara sunuldu. Steam’i tahtından edecek olan Epic Store, iki haftada bir oyunculara ücretsiz bir oyun vererek yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Epic Store’a Arama Özelliği Geldi 2

Aralık 2018’den bu yana birbirinden farklı oyunları ön siparişler ile oyuncularla buluşturan Epic Store, birbirinden ünlü isimlerle yaptığı özel anlaşmalar ile Steam’in elinden birer birer oyunları almaya devam ederken mağazasına yeni özellikler de katmaya devam ediyor. Metro Exodus, The Division 2, The Walking Dead Final Season gibi oyunları Steam’in elinden birer birer alan Epic Store, yeni bir özelliğini oyunculara sundu.

Bilindiği üzere Epic Store’da ‘arama’ özelliği yoktu. Yani oyuncular oyunun ismini mağaza içerisinde kısa bir süre içerisinde bulamıyor ve tek tek tüm oyunlara bakmak zorunda kalıyorlardı. Epic Store’a gelen ‘arama’ özelliği ile artık oyuncular dilediği oyunu aratarak kısa sürede ona ulaşabilecekler. Hem launcher’ın da hem de site üzerinde arama özelliğini aktif eden mağaza oyunculara yeni bir kolaylık sağlamış oluyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.