Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store 29 Ağustos’ta Celeste Ve Inside’ı Ücretsiz Olarak Dağıtacak!

Epic Store 29 Ağustos'ta 31.00 TL değerinde iki oyunu ücretsiz olarak dağıtacak.

Dün akşam bilgisayar oyuncularına Fez isimli 18.00 TL değerindeki oyunu ücretsiz olarak sunan Epic Store, önümüzdeki hafta yine oyuncuların yüzünü güldürecek. 29 Ağustos itibari ile Celeste ve Inside Epic Store üzerinde ücretsiz olarak PC oyuncularına dağıtılacak.

Epic Store 29 Ağustos’ta Celeste Ve Inside’ı Ücretsiz Olarak Dağıtacak 2

Her hafta bilgisayar oyuncularına ücretsiz olarak oyunlar dağıtan Epic Store önümüzdeki hafta yine iki farklı oyunu ücretsiz olarak dağıtacak. Bunlardan ilki Steam üzerinde 31.00 TL olarak satışlarına devam eden Celeste olurken ikincisi ise 31.00 TL değerindeki Inside olacak. Oyuncular 29 Ağustos – 5 Eylül tarihlerinde bu iki oyunu ücretsiz olarak bilgisayarlarına indirebilecek ve sonsuza dek sahip olabilecekler.

2018 yılının en iyi Indie oyunu olarak seçilen Celeste geçtiğimiz yıl lansmana çıkmıştı. Konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam eden yapım,  Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘son derece olumlu’ olarak değerlendirildi.

Inside’dan söz edecek olursak ilk kez 2016 yılında lansmana çıkmıştı. Konsol ve bilgisayar platformu için piyasaya sürülen oyun karanlık atmosferi ile oyunculara birbirinden farklı bulmacalar sunmuştu. Playdead tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun yakında Epic Store üzerinde ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=J7zS9Kk8KKc

Inside Official Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.