Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Games’in Bugün Vereceği Ücretsiz Oyun Ortaya Çıkmış Olabilir

Yılbaşına kadar her gün bir yeni ücretsiz oyun dağıtan Epic Games Store'un, 21 Aralık'ta yani bugün vereceği oyunun Second Extinction olacağı söyleniyor.

PlayStation Plus ve Xbox Live Gold tarafından verilen ücretsiz oyunları doğru tahmin etmesiyle bilinen Dealabs üyesi billbil-kun, 21 Aralık’taki (bugün) Epic Games gizemli oyunun Second Extinction olacağını iddia etti. Systemic Reaction tarafından geliştirilen ve yayınlanan Erken Erişim oyunu, 40 TL’lik bir fiyata sahip.

Epic Games ücretsiz oyunu için geri sayım devam ediyor. Bugün saat 19:00 itibarıyla sayaç bitecek ve gizemli oyunun ne olacağını resmi olarak öğreneceğiz. Billbil-kun, Epic Games’te ilk verilecek oyunun Shenmue III olduğunu doğru tahmin etmişti. Ayrıca hemen aşağıda görebileceğiniz üzere mağazadaki görselin içinde dinozor yüzlerinin bulunması, gizemli oyunun Second Extinction olma ihtimalini güçlendiriyor.

Epic’in Ücretsiz Oyunu Second Extinction Olabilir

epic ücretsiz oyun
21 Aralık’ta verilecek Epic Games gizemli oyun Second Extinction olabilir.

Bu arada Epic’in 20 Aralık’taki ücretsiz oyunu 30 TL değerindeki Loop Hero olmuştu. Sevilen kart oyununu, bugün Epic Games yeni gizemli oyunun belli olacağı saat 19:00’a kadar kütüphanenize yükleyebilirsiniz. 16 Aralık’tan bugüne verilen tüm ücretsiz oyunlar şöyle:

  • 16 Aralık: Shenmue III – 50,00 TL
  • 17 Aralık: Neon Abyss – 60,00 TL
  • 18 Aralık: Remnant From the Ashes – 124,00 TL
  • 19 Aralık: The Vanishing of Ethan Carter – 33,00 TL
  • 20 Aralık: Loop Hero – 30,00 TL (saat 19:00’a kadar devam ediyor)

Öte yandan Epic Games Yılbaşı Tatili İndirimi‘nin 6 Ocak’a kadar süreceğini hatırlatalım. Kampanya boyunca her 80 TL ve üzeri oyun alımlarınızda 60 TL kupon kullanabileceksiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.