Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Games Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı (17 Şubat)

Epic Games Store, 24 Şubat'ta platforma nelerin geleceğini onaylarken, kullanıcıların ücretsiz olarak talep edebilecekleri yeni bir oyun daha sunuyor.

Bu haftanın Epic Games ücretsiz oyunu erişime açıldı. Epic Games, Epic Games Store başlatıcısını kullanması gereken kullanıcıların ötesinde hiçbir koşula bağlı olmaksızın gerçekten ücretsiz oyunlar sunan birkaç platformdan bir tanesi. Mağaza, kullanıcılarına her hafta yeni bir ücretsiz oyun sunuyor ve ücretsiz oyunlar perşembe günleri TSİ 19.00’da erişime açılıyor.

Bugün ise saat 19.00’dan itibaren Windbound artık Epic Games ücretsiz oyunu değil; Onun yerini eleştirmenlerce beğenilen Brothers: A Tale of Two Sons aldı. Oyuna ücretsiz olarak sahip olmak isterseniz, 24 Şubat Perşembe TSİ 19.00’a kadar talep edebilirsiniz, daha sonra oyun kaldırılacak ve bir sonraki ücretsiz oyunla değiştirilecek.

Epic Games Ücretsiz Oyunu: Brothers A Tale of Two Sons

Epic Games Ücretsiz Oyun

Brothers: A Tale of Two Sons, son oyunu It Takes Two ile yakın zamanda Yılın Oyunu ödülünü kazanan Josef Fares tarafından geliştirilen ilk oyun. Brothers: A Tale of Two Sons, Fares’in diğer oyunlarından kooperatif içermemesiyle farklı. Bununla birlikte yine de, bir oyuncunun hedefleri tamamlamak ve hikayeyi ilerletmek için iki karakteri kontrol ettiği, işbirliği düşünülerek yapılmış bir oyun.

  • Brothers: A Tale of Two Sons (17 Şubat – 24 Şubat)
  • Cris Tales (24 Şubat – 3 Mart)

Bu arada, önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu, ilk olarak Temmuz 2021’de piyasaya sürülen ve henüz bir yaşında bile olmayan Cris Tales adlı bağımsız bir RPG oyunu. Epic Games Store ücretsiz oyunları genellikle daha eski oyunlardır, bu nedenle ücretsiz oyunlar listesine nispeten daha yeni bir oyunun eklendiğini görmek güzel. Epic Games ücretsiz oyunlarını beğendiniz mi? Yorumlar kısmına yazmayı unutmayın!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.