Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Games Paragonu Unuttu Gibi Görünüyor!

Epic Games Paragon'un beklenen güncellemesini bu hafta yayınlayacak.

Şu sıralar Epic Games’in adını sıklıkla duyar olduk. Fortnite’ın BattleRoyale modu ile ününe ün katan geliştirici eski oyunlarını adeta unutturur nitelikte işler yapıyor. Battle Royale moduna odaklanan Epic Games, 2016 yılında yayınladığı Paragon’u unuttu.

Epic Games Paragonu Unuttu Gibi Görünüyor 1

Epic Games’in MOBA türündeki oyunu Paragon uzun bir süredir güncelleme almıyor. Paragon’un güncellemelerine kısa bir ara verdikten sonra güncellemelere devam eden Epic Gamesi neredeyse 2 ayda bir güncelleme yayınlar oldu. Fortnite cephesinde ise durum tam tersi. Dediğim gibi Battle Royale moduna ağırlık veren geliştirici Fortnite’ı neredeyse her hafta güncellerken Paragon oyuncularını unutmuş gibi görünüyor.

Topluluk Kordinatörü olan Edgar Diaz, Reddit’te yaptığı samimi açıklamalarla oyundaki güncellemelerin kısmen yavaşladığını doğruladı. Paragon’un yeni güncellemesini bu hafta yayınlayacak olan Epic Games, yeni güncellemeyi V45 olarak duyurdu. Oyuncuları çevrimiçi çok oyunculu arenada buluşturan Paragon, oyuncular tarafından keyifle oynanıyor. Ancak güncellemelere ara veren Epic Games, şu sıralarda Paragon oyuncularını şüpheye düşürmüş durumda. Oyuna gelmeyen güncellemeler, Epic Games’in Paragonu gözden çıkardığına işaret olarak nitelendiriliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.