Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Heyecan Dorukta: Epic Games Gizemli Oyun Ne Olacak?

Epic Games Store'un 16 Aralık'ta açıklayacağı gizemli oyunu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Her hafta dağıttığı ücretsiz oyunlar ile adından söz ettiren platform, çıtayı daha da yükseltmeye hazırlanıyor.

Adı ‘ücretsiz oyun’ ile özdeş hale gelen Epic Games Store, geçtiğimi yaz aylarında ‘gizemli oyun’ başlığı altında birbirinden önemli yapımları kullanıcılara dağıtıyordu. Müthiş bir heyecan dalgası yaratan Epic Games gizemli oyun, geri döndü! Geçen haftanın başında mağazada geri sayıma başlayan sayaç 0’a ulaştığında perdeyi kaldıracak ve ücretsiz oyunu bizlere takdim edecek.

Epic Games gizemli oyun için bir tahminde bulunmak zor, ancak PlayStation Plus ve Xbox Gold’a gelecek ücretsiz oyunları doğru bir şekilde sızdıran Fransız Dealabs sitesi, Epic Games’in 16 Aralık’tan itibaren 15 adet oyun dağıtacağını ve ilk gün verilecek oyunun Shenmue III olacağını iddia etmişti. Ayrıca aynı tarihte sınırsız kuponlu Epic Games Kış İndirimleri‘nin de başlama ihtimali var.

Epic Games Gizemli Oyun Bekleyişi Sürüyor

epic games gizemli oyun

Epic Games’in yaz aylarındaki dört haftalık ‘gizemli oyun’ sürecinde verdiği oyunlar NBA 2K21, Among Us, Fronstpunk ve Control olmuştu. Gördüğünüz gibi mağaza, söz konusu dönemde çıtayı bir hayli yüksek tutmuştu. 16 Aralık’tan yılbaşına kadar başlayacak olan yeni gizemli oyun furyasında her gün bir yeni ücretsiz oyun verilecek.

Kesin olmamakla birlikte ilk Epic Games gizemli oyunun Ys Net tarafından geliştirilen aksiyon-macera türündeki Shenmue III olması bekleniyor. Babasının intikamını almaya kararlı 18 yaşındaki Japon dövüş sanatları ustası Ryo Hazuki olarak oynadığınız yapım, 50 TL fiyata sahip.

Shenmue III, Epic Games’te Ücretsiz Olabilir

epic games yeni gizemli oyunu

Epic Games yeni gizemli oyun üzerindeki sır perdesi kalktığı anda sizlerle paylaşacağız. Bu arada 9 – 16 Aralık haftasının bedavaları Godfall Challenger Edition ve Prison Architect olmuştu. Toplam değeri 75 TL olan yapımları 16 Aralık saat 19:00’a kadar kitaplığınıza ekleyebilirsiniz. Sonrasında ise Epic Games gizemli oyunun ne olacağını öğreneceğiz. Geri sayımı bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.