Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

En İyi Sims 4 Modları

Sims 4 deneyimini zenginleştirmek isteyenler bu modlara göz atsın.

The Sims PC üzerinde ilk çıkışını 2000 yılında yapmıştı ve o günden bugüne güçlenerek büyüdü. Hatta geçen yıl Sims 4’ün geliri 1 milyar dolara yaklaştı ve neredeyse 5 milyon yeni oyuncu çekti. Peki bu başarı nereden geliyor? Oyuna eklenen düzenli içerikler ve ek paketler önemli rol oynarken, aynı zamanda mod desteğiyle de yapacak şeylerin sayısı artıyor. Biz de en iyi Sims 4 modları listesi hazırladık.

en iyi sims 4 modlari 1

En İyi Sims 4 Modları

Daha Çok Kariyer

Sims serisinin en eğlenceli yanlarından birisi de kariyer seçme olanağı sunması ve karakterinizi bu sayede en üst noktaya taşıyabilmeniz. Oyunda pek çok kariyer ve iş seçeneği yer alırken, bunların tamamında ustalaşmak haliyle epey zor. Modlarla ise iyice imkansız hale geliyor.

Oyunda Ministry of Magic, Oceanography ya da Postal Service gibi modlarla kariyer seçeneklerinizi arttırabilir, çok daha yaratıcı hale getirebilirsiniz.

en iyi sims 4 modlari 2

Daha Anlamlı Duygular

Sims 4’ü bir süre oynadıktan sonra simlerinizin duygularını artık kolaylıkla anlayabileceksiniz. Üzgün hisseden bir sim karakterini sadece birkaç tıklamayla tekrar iyi hale getirebilirsiniz.

RoBurky tarafından geliştirilen Emotional Interia modu sayesinde simleriniz daha gerçekçi şekilde davranıyorlar ve duyguları anlamlı hale geliyor.

en iyi sims 4 modlari 3

Have Some Personality, Please!

PolarBearSims tarafından geliştirilen bu mod, simlerinizin davranışlarını değiştiriyor ve kişiliklerini daha iyi yansıtmalarına olanak tanıyor. Modla birlikte her sim’in traitleri, diyalogları ve ilişkileri daha isabetli hale geliyor.

en iyi sims 4 modlari 4

Fantastik Dönüşümler

İnsan formunda oynamak istemiyorsanız, Sims 4’de simlerinizi sihirli ya da fantastik canlılara dönüştürebilirsiniz.

Sorcerer adlı mod karakterinize büyü gücü veriyor ve seviyenizi yükselttiğinizde daha güçlü büyüler yapabiliyor, ölümsüz olabiliyor, ışınlanabiliyor, diğer simleri hamile bırakabiliyor ve hatta anında öldürüp Simoleon kazanabiliyorsunuz.

Mermaid modu ise karakterinizi bir deniz kızına dönüştürüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.