Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

En İyi PC Kontrolörleri – 2018

PC için en iyi kontrolörleri listeledik.

Bilgisayarda kontrolörle oyun oynamak isteyip de en iyi kontrolörü seçememiş olanlar için bilgisayarda kullanılabilecek olan en iyi kontrolörleri listeledik.

xbox one controller

Microsoft Xbox Wireless Controller

Microsoft Xbox Wireless Controller, bilgisayarda kullanmak için en iyi kontrolörlerden birisi. Microsoft Xbox Wireless Controller, Bluetooth desteği sayesinde Microsoft’un büyük kablosuz alıcısına ihtiyaç duymadan çalışabiliyor. Analog tuşlarının kaliteli malzemesi, eli yormayan ve tam oturan dizaynıyla birlikte Microsoft Xbox Wireless Controller listemize girmeyi başardı.

ds4

Sony DualShock 4

Sony DualShock 4, ilk versiyonlarında biraz sıkıntılıydı. Ancak en güncel versiyonlarıyla bu sıkıntıları çözüldü. Artık daha kaliteli malzemeleri, rahatlığı ve PlayStation kontrolcüsü düzeniyle oyuncuların en sevdikleri kontrolörlerden birisi oldu. Ancak birkaç eksisi var. Sony DualShock 4, bütün PC oyunlarıyla uyumlu değil. Uyumlu olan oyun sayısı gün geçtikçe artıyor ancak her oyunla çalışmayacağını söylemeden geçemeyiz.

nvidia shield controllerNvidia Shield Controller (2017)

Nvidia Shield Controller’ın tasarımı birçok insanın hoşuna gitmiyor. Ancak Nvidia Shield Controller; neredeyse kusursuz denecek kadar kaliteli bir Bluetooth ile kablosuz bağlanabilme özelliği, Steam’in Geniş Ekran Modu ile tamamen uyumlu olması gibi güzel özellikleri ile listemize giriş yaptı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.