Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

En İyi Oyuncu Fareleri – 2018

2018 itibariyle kullanabileceğiniz en iyi oyuncu farelerini listeledik.

Bilgisayarınız için en iyi oyuncu faresini henüz seçemediyseniz veya kafanız karıştıysa, sizler için hazırladığımız listede 2018 yılı itibariyle en iyi oyuncu farelerini bulabilirsiniz. Kabloları sevmeyen ve kablosuz fareleri tercih eden biri iseniz, buraya tıklayarak daha önce hazırladığımız en iyi kablosuz oyuncu farelerini bulabilirsiniz.

logitech g903

Logitech G903

Optik Sensör, 12.000 DPI, 107gr

Ergonomik ve iki elle kullanıma da uygun tasarımı, performans düşüşü olmadan hem kablosuz hem de kablolu olarak kullanabilme imkanı ve uzun pil ömrü ile 2018 yılı itibariyle alınabilecek en iyi oyuncu faresi olarak Logitech G903’ü seçtik.

corsair glaive

Corsair Glaive RGB

Optik Sensör, 16.000 DPI, 122gr

Kaliteli malzemeleri, ele oturan ve rahat bir hissiyat sunan dizaynıyla Corsair Glaive RGB listemizde kendine bir yer buluyor. Corsair Glaive RGB, Sadece sağ ele uygun olduğu için maalesef sol elini kullanan kişilere hitap etmiyor. Ancak uygun fiyatı ve güzel özellikleriyle, 2018’in en iyi oyun fareleri arasında bulunuyor.

razer mamba

Razer Mamba Tournament Edition

Lazer Sensör, 16.000 DPI, 133gr

Lazer sensörlü fareleri tercih eden oyuncular için, Philips sensörüyle Razer Mamba Tournament Edition’ı listemize ekledik. Konforlu dizaynı ve kullanılan malzemelerin de kaliteli olması, artıları arasında bulunuyor.

Razer Naga Trinity Gravity Mouse RZ01 02410100 8

Razer Naga Trinity

Optik Sensör, 16.000 DPI, 120gr

Fazla ek buton seçeneğiyle MMO sever oyuncularının gözdesi olan Razer Naga Trinity, diğer oyunlarda veya gündelik kullanımda daha rahat edilmesi için 12 butonluk faresini yeniden dizayn etti. Razer Naga Trinity’nin manyetik mekanizması sayesinde sol taraftaki ek tuşların olduğu bölümü kaldırarak, gündelik kullanımda da rahat etme imkanı buluyoruz. Razer Naga Trinity’de 7 ek tuşlu, 12 ek tuşlu ve 2 ek tuşlu olmak üzere üç farklı panel bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.