Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

En İyi Clicker Oyunları

Clicker oyunları basit olsa da bağımlılık yapan bir yapıya sahip.

PC’deki en iyi clicker oyunları hangileri? İdle oyun olarak da bilinen bu yapımlarda yapmanız gereken tek şey farenizle tıklamak, ödüllerinizi almak ve ardından sonu gelmeyen bir şekilde devam etmek. Kar topu etkisiyle ilerleyen ve bir sonu olmayan bu yapımlarda aslında hiçbir amaç yer almıyor fakat ilginç şekilde bağımlılık yaratıyor. Peki en iyi clicker oyunları hangileri?

en iyi clicker oyunları 1

En İyi Clicker Oyunları

Adventure Capitalist

Adventure Capitalist’te bir girişimci olarak oynuyor ve yatırımlarınızı büyütmeye çalışıyorsunuz. Küçük bir limonata standıyla başladığınız oyunda sadece tıklayarak pizzacı açıyor, hokey takımlarını yönetiyor, filmler çekiyor ve hatta bankaları satın alıyorsunuz.

Aldığınız her işletmeyle kârınız büyüyor ve yeni yatırımlar yapıyorsunuz. Bunları yaparken de haliyle bol bol tıklamanız gerekiyor. Adventure Capitalist’i Steam’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

en iyi clicker oyunları 2

Crusaders of the Lost Idols

Crusders of the Lost Idols yarı RPG, yarı sidescroller fakat tamamiyle bir clicker oyunu. Bir grup fantastik kahramanın kontrolünü ele aldığınız oyunda karşınıza yaratık dalgaları geliyor ve tıklayarak bunları yeniyorsunuz.

Düşmanları yendikçe altın kazanıyor ve bunları yeni kahramanları satın almakta kullanabiliyorsunuz. Her karakter seviye atlıyor ve zamanla yeni yetenekleri açılıyor. Oyun son derece basit fakat bir o kadar da eğlenceli.

en iyi clicker oyunları 3

Realm Grinder

Küçük bir fantastik krallığın sahibi olarak başlayacağınız Realm Grinder’da tıklayarak para kazanıyorsunuz ve gelirleriniz otomatik olarak artıyor. Ardından yeni yerler yapıyorsunuz ve offline olsanız bile para toplamaya devam ediyorsunuz.

en iyi clicker oyunları 4

Clicker Heroes

En meşhur ve en iyi clicker oyunları arasında yer alan Clicker Heroes’da yalnız bir savaşçı olarak başlıyor ve karşınıza çıkan düşmanlara tıklayarak yok ediyorsunuz. Zaman içinde yeni müttefikler elde ediyorsunuz ve bunlar rakip yaratıklara otomatik saldırmaya başlıyor.

Partinizdeki her bir üyenin seviyesi artıyor ve sonu gelmeyen bir macera başlıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.