Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elite Dangerous: Beyond – Chapter One Haftaya Çıkıyor

Elite Dangerous evreni yeni güncellemeyle birlikte genişliyor.

Geliştirici firma bugün yaptığı duyuruyla Elite Dangerous: Beyond – Chapter One’ın 27 Şubat tarihinde çıkacağını açıkladı. Elite Dangerous’ın üçüncü sezon ilk güncellemesi olan Beyond Chapter One, insanlar üzerine Thargoidler tarafından yapılan yıkıcı saldırı ve istilaları konu alacak, oyunda farklı bir dönemi işleyecek.

Elite dangerous beyond chapter one haftaya cikiyor 1

Hikâye anlatımının geliştirilmesinin yanı sıra Elite Dangerous: Beyond – Chapter One ile birlikte oynanabilirlik üzerinde de değişiklikler yapılıyor, oyun deneyimi arttırılıyor. Oyuncular Elite Dangerous’ın devasa multiplaye galaksisinde ister ticaret, ister keşif yapabilece, isterse de amansız savaşlara katılarak gücünü bu şekilde test edecek.

Elite Dangerous: Beyond – Chapter One’da bir dizi önemli güncelleme yer alırken, oyunun mühendislik mekanikleri de değiştiriliyor, GalNet Audio tanıtılıyor, yeni görev ödülleri, suç ve ceza sistemi geliyor. Aynı zamanda Elite Dangerous: Horizons DLC’siyle gelen komutanlar yeni Alliance savaş gemisi Chieftain’i de uçurabilecekler. Kısacası, Elite Dangerous giderek daha gelişmiş bir hâl alıyor ve içeriğini genişletiyor.

Elite Dangerous: Beyond – Chapter One’ın çıkışını kutlama amaçlı Frontier Developments tarafından aşağıda izleyebileceğiniz yeni bir video da yayınlandı. İyi seyirler!

Beyond - Chapter One - Release Date Announcement

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.