Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Electronic Arts Gamescom’a Bomba Gibi Hazırlanıyor

Oyun severlerin beklediği en büyük organizasyon olan Gamescom 2017, Ağustos ayının son haftasında muhteşem bir şölenle kapılarını açacak. Büyük firmalar, fuar için hazır. Buna Electronic Arts da dahil.

Gamescom 2017 bu yıl 22 Ağustos ve 26 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. 360.000 katılımcıya ev sahipliği yapacağı düşünülen fuarda büyük geliştiriciler ve yayıncılar adeta boy gösterisi yapacak. Almanya’nın Köln kentinde düzenlenecek olan Gamescom 2017’nin açılış konuşmasını Almanya Şansölyesi Angela Merkel gerçekleştirecek. Merkel, daha sonra fuarda yer alan stantları gezecek.

electronic arts gamescom

Yılın ilk yarısını geride bıraktık. 2017’de piyasaya çıkması beklenen oyunların geri kalanı için sayılı zaman var. Bu sebeple Gamescom 2017’nin daha önce oyuncuların karşısına çıkmamış oyunları gün yüzüne çıkaracağını söyleyebiliriz. Etkileyici organizasyonlar ve oyuncuların yeniliklere göz atabileceği platformlar fuarda yer alacak. Bunun için hazırlıklı olan en önemli firmalardan biri de Electronic Arts.

EA, Gamescom 2017 için planlarını kısa süre önce açıkladı. 21 Ağustos tarihinde Türkiye saati ile 19:30′da düzenlenecek olan EA sunumunda, yeni oyun, canlı yayınlanacak maçlar ve önemli sürprizler yer alacak. Oyuncuların geliştirici ve yayıncı ekipler ile temasını artırmaya yönelik etkinlikler de düzenlenecek.

Yapımcılarla röportajlar, müzik performansları, yarışmalar, yeni oyunları canlı olarak deneme imkanı ve bundan da fazlası EA alanında oyuncuları bekliyor olacak. Star Wars: Battlefront 2, Need for Speed: Payback, Battlefield 1, FIFA 18 ve çok daha fazlası EA alanında oynanabilir olacak. EA, mobil oyunlarını da alana taşıyacak. Star Wars Galaxy of Heroes ile FIFA mobil oyun platformunda oyun severlerle buluşacak. EA, tam 400 adet oyun istasyonu kuracak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.