Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Electronic Arts, DICE LA Stüdyosunun Yeni Adını Duyurdu

Amerikalı video oyun devi Electronic Arts (EA), DICE LA'in Ripple Effect Studios olarak yeni adlandırıldığını duyurdu.

Yakın zaman önce duyurulan Battlefield 2042‘yi geliştirmek için DICE ile birlikte çalışan Los Angeles merkezli DICE LA stüdyosu, isim değişikliğine gitti. Electronic Arts tarafından yapılan açıklamada, stüdyonun bundan sonra Ripple Effect Studios olarak anılacağı bildirildi.

Stüdyo bir süredir Respawn Entertainment CEO’su Vince Zampella’nın liderliğinde kendi oyununu geliştiriyor. İsim değişikliğine dair açıklamalarda bulunan stüdyonun genel müdürü Christian Gross, “En küçük bir fikir bile dünyayı değiştirebileceğini bildiğimiz için, Ripple Effect Studios’ta yenilik ve kalite her projede ön plandadır. Stüdyonun yeni adının arkasındaki tanımlayıcı özellik budur” dedi.

Ripple effect Studios EA

“DICE LA olarak yaptığımız işten gurur duyuyoruz ve DICE ekibi sonsuza kadar DNA’mızın bir parçası olacak, ancak son sekiz yılda kendi kültürümüzü ve kendi iş yapma şeklimizi geliştirdik” ifadelerini kullanan Gross, geleceğe bakmak, ekibi genişletmek ve kendi kimliklerini oluşturmak için heyecanlı olduklarını dile getirdi.

EA, ekibin yalnızca Battlefield 2042 üzerinde çalışmaya devam etmekle kalmayıp aynı zamanda henüz duyurulmamış bir proje üzerinde çalıştığını söyledi. Stüdyonun harika bir geçmişe sahip olduğunu belirten Zampella, “Ripple Effect Studios, yüksek kaliteli oyunlarından başka bir kalesi haline gelmeye hazırlanıyor” şeklinde konuştu.

DICE LA Battlefield 2042

Zampella, 2010 yılında kurduğu Respawn’dan sorumlu olmaya devam edecek. 2017 yılında EA tarafından satın alınan stüdyo, bugüne kadar Titanfall, Apex Legends ve Star Wars Jedi: Fallen Order gibi iddialı oyunlara imza attı.

Normalde destek stüdyo görevi gören DICE LA’in ya da yeni ismiyle Ripple Effect Studios‘un ilk projesi ile ilgili detayların önümüzdeki aylarda belli olması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.