Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Electronauts Duyuruldu

Tecrübeli VR oyun geliştiricisi Survios, karşımıza Electronauts ile çıkmaya hazırlanıyor.

VR – sanal gerçeklik oyunlarıyla tanınan Survios, bugün en yeni projelerini duyurdu. Oyuna Electronauts adı verilirken, sanal gerçeklik ile müzik temalarını birleştirecek. Electronauts’ta oyuncuların VR evreninde kendi müziklerini yaratma imkanı olacak. Daha da net olmak gerekirse, Electronauts oyuncuları sürreal bir atmosfere sunacak ve burada sanal enstrümanlar kullanarak kendi müziğinizi besteleyebilecek, remix yapabilecek ve çalabileceksiniz.

Electronauts duyuruldu 1

Oyunun potansiyelini göstermek isteyen Survios, bu sebeple Grammy ödüllü Stargate ve bir dizi başka sanatçıyla da ortak çalışıyor. Çeşitli DJ ve prodüktörler de oyuna katkıda bulunurken, ilerleyen dönemlerde tam olarak kimlerin projede yer aldığı da açıklanacak.

Oyuna dair açıklama Survios kurucularından ve CEO Nathan Burba’dan gelirken, oyunun VR’ın gücünü kullandığını ve kullanıcılara müzik konusunda tam bir özgürlük tanıyacağını dile getirdi. Ayrıca tam olarak vadedilenleri görmek isteyenler için kapalı beta aşaması da bulunurken, kayıtlar da başladı ve çok sayıda oyuncu öncesinde Electronauts’a göz atabilecek.

Henüz net bir çıkış tarihi verilmese de, projenin oldukça iddialı olduğunu ve özellikle de müzik tutkunlarına hitap ettiğini belirtmek gerek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.