Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elder Scrolls Online’da Morrowind Paketi Ana Oyuna Dahil Olacak

Summerset'le birlikte ESO'da isim değişikliği yaşanacak ve Morrowind oyun içi mağazada satılacak.

Bildiğiniz gibi bir süre önce Zenimax tarafından The Elder Scrolls Online’ın yeni ek paketi Summerset duyurulmuştu ve bu paketi ön siparişle satın alanlara Morrowind veriliyordu. Morrowind ek paketi ise geçtiğimiz sene çıkmıştı ve oyun içi mağazada satılmadığı gibi ESO Plus oyuncuları da erişemiyordu. Morrowind bölümünü oynamak için satın almaktan başka çare bulunmuyordu. Şimdi ise görünüşe göre bu durum değişiyor.

Elder scrolls online morrowind paketi ana oyuna dahil olacak 1

Bilindiği gibi bir süredir The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited ismi gözükmüyor ve yapımcı firma bu sürümü kaldırmaya karar verdi. Kısacası artık ESO Store’da, Steam’de, PSN ya da Xbox Store’da The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited yer almayacak. Şu anda The Elder Scrolls Online: Morrowind olarak bilinen oyun da kısaca The Elder Scrolls Online olarak isimlendirilecek ve ESO’nun temel paketi olacak. Bu da demek oluyor ki yeni temel paketi satın aldığınızda, Morrowind ek paketi de otomatik olarak dahil edilecek.

Daha önce oyunu satın alanlar ise artık Morrowind bölümünü oyun içindeki Crown Store’dan satın alabilecek veya ESO Plus üyeliği devam ettikçe oynayabilecek. Aynı zamanda PvP savaş alanları Battlegrounds da herkese açılıyor. Ayrıca Crown Store’dan Morrowind’i satın alırsanız Warden sınıfı otomatik olarak açılmayacak. Warden sınıfını oynamak için de ekstra ücret ödemeniz gerekecek.

Elder scrolls online morrowind paketi ana oyuna dahil olacak 2 Tüm bu değişiklikler 2 1 Mayıs tarihinde The Elder Scrolls Online: Summerset çıktığında uygulanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.