Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elder Scrolls Online’ a Yeni Güncelleme Duyuruldu

The Elder Sctolls Online' a 40 yeni ev ve 2000' den fazla ev ile birlikte ev oluşturma modu geliyor.

Bethesda’ nın yayıncılığını üstendiği Zenimax Online Studios’ un ise geliştiriciliğini üstlendiği Elder Scrolls Online’ a yeni güncelleme gelecek. Homestead ismi ile çıkacak olan güncellemede 40 tane farklı ev ve 2000′ den fazla dekorasyon bulunuyor.  Bu güncellemeye bütün oyuncular ücretsiz olarak sahip olabilecekler. 

2 sene önce free to play’ e geçiş yapmaya karar veren Bethesda, oyuncuların, oyunun gidişatının kötü yere gittiği gibi soruları sormasına sebep olmuştu. Bildiğiniz gibi MMORPG tarzı birçok oyun bulunuyor. Daha önce para ile yayınlanıp sonradan ücretsize dönen oyunlar, genel olarak kötü gidişatta olan oyunlar. Ancak, bildiğiniz gibi Elder Scrolls Online’ ın oldukça iyi ve sadık bir oyuncu kitlesi bulunuyor. 

Neyse, biz konumuza geri dönelim. Oyuna eklenen yeni güncelleme ile birlikte, kendinize ait bir eviniz olabilecek. 40 ev arasından istediğiniz evi seçin. Bu evlerin içine 2000′ den fazla dekorasyon ile süsleyerek kendi tarzınızı yansıtmanıza fırsat tanıyacak. 

Gerçekten hoş bir güncelleme olan Homestead ile artık, arkadaşlarınızı kendi evlerinize davet edebileceksiniz Bu yeni ve ücretsiz güncelleme Şubat 2017′ de yayınlanacak.

Zenimax, bir hayli çalışkan bu aralar. Daha önce de One Tamriel güncellemesi ile bütün haritaları birbirine bağlayarak, hiçbir harita yükleme yapmadan oyun oynamaya izin verdi. Bu da oyuncuların bir hayli hoşuna gitti. Her çıkardığı güncellemede adından söz ettiren oyun, Şubat ayında da arkadaşlığı ortaya çıkaracak gibi duruyor.

The Elder Scrolls Online: Homestead First Look

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.