Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elder Scrolls Blades Nasıl Olacak?

Yeni Elder Scrolls oyunu mobil platformlar için hazırlanıyor.

Bethesda bu yıl E3 etkinliğinde mobil platformlar için sıradaki TES serisi oyunu olan Elder Scrolls Blades’i duyurdu. Fallout Shelter’ın mobil cihazlardaki başarısı muhtemelen buna sebep olurken, Elder Scrolls serisi bir oyunu da yanında her yere taşımak isteyen insanlar bulunuyor. Elbette Switch üzerinde Skyrim seçeneği sunuluyor fakat Elder Scrolls Blades ile artık her yerde oyunu oynayabileceksiniz.

elder scrolls blades nasil olacak 1

En başta Blades özünde bir Elder Scrolls serisi oyunu ve yine karakterinizi kendiniz yaratıp, kendi derinliğinizi oluşturabileceksiniz. Mobil cihazlarda FPS bakış açısıyla oynanacak olan yapım böylece etrafı ayrıntılı bir şekilde görmenize de imkan tanıyacak.

Avu içinde oynanabilecek esnek kontroller sunan Elder Scrolls Blades oldukça başarılı tasarlanmış zindanlara sahip olacak. İlk yayınlanan demo da bunun en büyük göstergesi olurken, ormanda gezintiye çıkmak ya da bir zindana girmek sizin seçiminizde olacak. Aynı zamanda Elder Scrolls oyunlarında yer alan pek çok özellik Blades’te de bulunacak.

Sonuç olarak Elder Scrolls Blades oldukça yüksek bir potansiyele sahip ve her şey yolunda giderse Fallout Shelter’dan dahi başarılı olabilir. Bakalım yıllardır beklenen, hayallerdeki mobil RPG oyunu olabilecek mi?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.